S-au pus în vânzare biletele la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine în România și în 2012 cu o selecție de reclame din toată lumea, dintre care 13 româneşti și multe evenimente pline de creativitate și dinamism.
Anul acesta evenimentul este organizat de 4 ACE și MSA Events și va realiza un turneu de excepție în 8 orașe din țară.
La București, evenimentul va avea loc pe 15 iunie, la Sala Palatului și se va bucura de prezența inițiatorului Jean Marie Boursicot.
Pentru prima dată, evenimentul ajunge într-un road show unitar în diferite puncte din țară – Constanța, Brașov, Galați, Arad, Iași, Timișoara, Cluj, în perioada august-noiembrie.
Sub conceptul de „energie pentru creativi”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment complex care plasează spectacolul vizionării celor mai bune reclame din toată lumea într-un cadru dinamic, alimentat de concerte, mini-evenimente și concursuri de creativitate.
8 ore, 290 de reclame din toată lumea, record de reclame românești selectate – 13 și aproximativ 10.000 de persoane așteptate în toată țara sunt coordonatele principale ale unui show cu greutate în lumea advertising-ului, eveniment devenit deja tradiție.
Biletele sunt disponibile începând cu data de 21 mai pe ticketfan.ro și biletoo.ro, în rețeaua de magazine Flanco, la Sala Palatului, în magazinul Unirea la parter și în librăria Anthony Frost prețurile fiind, în funcție de categorie, de 40 lei, 60 lei, 70 lei.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!