Motivul dramatic pentru care o fetiță de cinci ani își duce tatăl la muncă în fiecare zi

De Mihaela Dobre pe
La doar cinci ani, Jenny, o fetiță din Filippine, a devenit ajutorul de nădejde al tatălui său, pe care îl duce zilnic la muncă.

Citește și – Povestea incredibilă a fetei care îşi trăieşte viaţa într-un lighean

Pepe „Dodong” Nelson, tatăl lui Jeny, lucrează la o fermă de nuci de cocos și într-o singură zi se urcă în 60 de cocotieri pentru doar șase dolari. Dar nu faptul că muncește din greu pentru a-și câștiga existența este o povară pentru el, ci faptul că este nevăzător. Bărbatul trebuie asistat zilnic în drum spre fermă, sarcină care îi revine fiicei lui în vârstă de cinci ani. În loc să își petreacă ziua printre jucării, Jenny își ia tatăl orb de mână și îl duce la muncă.


Cu ajutorul copilului, bărbatul reușește să câștige puținii bani, fără de care familia lui ar muri de foame. Așa că Jenny așteaptă cuminte ca tatăl ei să își termine programul, de de la 8:00 dimineața la ora 16:00 după-amiaza, apoi pleacă împreună spre casă.

O astfel de poveste nu putea rămâne neauzită. După ce filmulețul a devenit viral pe Internet, o fundaţie umanitară, ABS-CBN Foundation, i-a căutat pe cei doi, iar tatăl a fost dus la un spital pentru investigaţii medicale. În prezent, se încearcă găsirea unei soluţii pentru a le face viaţa mai uşoară.

Citește și – Povestea băiatului ajuns doctor datorită unui pahar de lapte

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro