A avut ca domnișoare de onoare 13 fetițe de culoare. Când mirele a aflat cine sunt ele, a fost emoționat până la lacrimi

De Amelia Matei pe
Katie Davis, o tânără în vârstă de 23 de ani stabilită în Uganda, s-a căsătorit recent cu alesul inimii ei – Benji Majors. Au avut o nuntă ca în povești, iar mireasa a avut în ziua cea mare nu mai puțin de 13 domnișoare de onoare, toate negrese.

Însă ele nu sunt doar simple prietene ale lui Katie, ci fiicele ei adoptive.

Când a împlinit 18 ani, în loc să dea la facultate, tânăra a plecat în Uganda, unde a predat limba engleză unor copii dintr-un orfelinat. Însă, ceea ce nu știa pe atunci era că Uganda avea să devină casa ei permanentă în următorii ani de zile. Katie s-a îndrăgostit de acea țară și chiar a scris o carte despre experiențele trăite acolo.


În ciuda faptului că are doar 23 de ani, Katie Davis a adoptat deja 13 fiice și, spune ea, această decizie i-a schimbat viața în bine pentru totdeauna.

„În toți acei ani în care puneam capete mici adormite pe pernuțe nu înțelegeam cât de incontrolabilă era iubirea pe care o am pentru ele, deveniseră părți din mine, și dacă mi le-ar fi luat cineva m-ar fi durut mai rău decât orice altceva. Nu știam că uneori mă voi uita la ele și voi simți atâta iubire încât mă va durea inima, fizic!”, a povestit tânăra într-un interviu.

În prezent, Katie și Benji locuiesc în Uganda alături de bebelușul lor natural și de cele 13 fiice adoptive, pe care soțul ei le-a primit cu brațele deschise.

Citește și – S-a vindecat de cancer, a adoptat un copil și viața ei s-a schimbat complet

Citește și – „Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”. Fiica ei de 3 ani i-a dat o explicație impresionantă

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"