Mesajele secrete dintre Prințul Harry și Meghan Markle pe parcursul ceremoniei

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 21 mai 2018, 18:12
Prințul Harry și Meghan Markle s-au ajutat unul pe celălalt pe parcursul întregii ceremonii făcând schimb de comentarii de susținere și dragoste, a dezvăluit un specialist în citirea buzelor.

Mai întâi, Harry i-a făcut un compliment lui Meghan atunci când aceasta a ajuns la altar: „Arăți uimitor. Mi-a fost dor de tine”.

Meghan i-a răspuns timidă: „Mulțumesc”.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Kate, Ducesa de Cambridge la nunta regală

De asemenea, prințul a îndemnat-o pe soția sa când a venit momentul mult așteptatului sărut.

Când s-au oprit pe scările catedralei St George, în urma ceremoniei, Meghan, zâmbitoare, s-a uitat la soțul său și l-a întrebat: ”Ne sărutăm?”. Harry a răspuns cu un discret „Da”.

Citește și: Semnificația ascunsă din spatele titlului pe care Regina Elisabeta a II-a l-a oferit Prințului Harry și lui Meghan Markle

De asemenea, Harry și fratele său William s-au ținut de glume tot timpul cât au așteptat mireasa la altar.

Ducele de Cambridge a râs de fratele său mai mic, după ce acesta din urmă i-a mărturisit că îl strâng foarte tare pantalonii.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, 19 mai, la catedrala St George de pe domeniul Castelului Windsor. Evenimentul a fost urmărit cu sufletul la gură de poporul britanic și nu numai, și a strâns la un loc cele mai de seamă vedete din lume.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!