Mesaje de Sfântul Ioan Botezătorul. Urări și felicitări pentru cei dragi!

Alege cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ioan să le trimiți celor mai dragi oameni din viața ta, tuturor celor care poartă numele de Ion, Ionuț, Ioana sau Ionela. Iată câteva dintre cele mai populare mesaje de Sfântul Ioan pe care le poți folosi pe data de 7 ianuarie.

Am adunat mesaje de Sfântul Ioan, urări și felicitări de trimis în dimineața zilei de 7 ianuarie, imediat după Bobotează, când este prăznuit Sf. Ioan Botezătorul. Toți cei care poartă numele Ion, Ionuț, Johhan, John, Nică sau Ioana, Oana, Ionela sau Nela trebuie felicitați în această zi cu urări calde de sănătate și bucurie!

Mesaje de Sfântul Ioan pentru soț, soție, iubit, iubită

Mesaje de Sfântul Ioan Botezătorul. Urări și felicitări pentru cei dragi!
mesaje de Sfântul Ioan pentru soție sau iubită

Felicitări, dragul meu Ioan/Ioana, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de iubirea ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, Ionuț/Ioana!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de mine și de toți ai noștri. Cu drag, soțul/soția ta!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniște.

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori! La mulți ani, Ioana!

În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Ioan sa te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Ion, Ioana!

De Sf. Ion, fie ca cei dragi să te înconjoare cu dragostea lor, iar iubirea mea să îți ofere doar clipe de fericire! La mulți ani, iubitul meu Ionuț/iubita mea Ioana!

Sper ca ziua specială de Sf. Ion să îți aducă lumină și fericire, înțelepciune și speranță, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei noastre și sufletelor noastre! La mulți ani, iubitul meu soț/iubita mea soție!

Azi, de Sfântul Ioan îți doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca această zi să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflet și multa fericire!

Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Ești un soț de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău. La mulți ani, iubitul meu Ionuț!

Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, draga mea Ioana! La mulți ani!

Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare! La mulți ani, iubita mea Ioana!

Mesaje de Sfântul Ioan pentru frați și pentru rude

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără lună, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul meu!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!

La mulți ani, dragă Ion/Ioana! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani, Ionuț/Ioana!

Cu ocazia zilei Sf. Ioan, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Felicitari cu ocazia aceastei zile! Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Ionuț/Ioana!

Mesaje de Sf. Ion pentru colegi și prieteni

Mesaje de Sfântul Ioan Botezătorul. Urări și felicitări pentru cei dragi!

La multi ani și fie ca Sfântul Ioan să te călăuzească mereu!

Iți urez „La mulți ani” și fie ca Sfântul Ioan să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniște în suflet!

Dragă Ioana, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La multi ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători! La mulți ani, Ionel/Ioana!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Ionuț!

Sfântul Ioan să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să te ocrotească! La mulți ani!

La Mulți Ani, Ion! Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă și plină de iubire!

Dragă Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi niciun strop de ghinion!

La mulți ani, dragă Ioane, și mult noroc în viața ta și să ai atâtea bucurii câte bârfe spun babele de pe strada ta.

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Un gând bun și-o sărutare

Azi, la ceas de aniversare,

Sfântul Ioan să te-ocrotească,

Visele să ți se-mplinească!

La mulți ani, dragă Ion!

Realizări și bucurie,

Dragoste mereu să fie,

Sfântul tău să te-ocrotească,

Visele să-ți împlinească.

Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecata înțeleaptă,

Viață lungă pământească,

Ce dorești să se-mplinească!

La mulți ani, Ionuț/Ioana!

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ion

Numele Ion și cele derivate din acesta, sunt extrem de populare în România și în toată lumea.

Dintre românce, peste 300.000 poartă numele Ioana, şi 140.000 pe cel de Ionela. Peste 11.000 se numesc Nela şi peste 6.000 poartă numele Ionelia. În privinţa bărbaţilor, peste 400.000 poartă numele Ion, peste 500.000 pe cel de Ioan, iar peste 320.000 se numesc Ionuţ. Sunt aproximativ 145.000 de români care se numesc Ionel şi peste 26.000 ce se numesc Nelu sau Ionică.

Iată lista numelor sărbătorite pe 7 ianuarie:

 • Ioan
 • Ion
 • Ionuţ
 • Ioana
 • Ionela
 • Oana
 • Nelu
 • Ivan
 • Jana
 • Ionuţa
 • Nela
 • Onuţa
 • Ionelia
 • Jan
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!