Medicul care a pictat să-şi salveze prietena de la moarte

De Avantaje.ro, pe

Joi, 21 martie 2013, la Galeria “Horaţiu Mălăele” a avut loc vernisajul „Din prietenie pentru Cami” al medicului rezident Evelin Corocea, care a pictat pentru a-şi salva prietena bolnavă de leucemie.
Evelin Corocea are 25 de ani şi este medic rezident la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, dar şi artist plastic. În copilărie, Evelin a urmat cursuri de desen, dar nu a continuat studiile, în acest sens. Conştiientă fiind că din salariul de medic rezident nu îşi poate ajuta prietena diagnosticată cu leucemie, Evelin a reînceput să deseneze.

Joi, 21 martie 2013, la Galeria “Horaţiu Mălăele” a avut loc vernisajul „Din prietenie pentru Cami”, în cadrul căruia au fost expuse 15 lucrări semnate de Evelin Corocea.

Personalităţi ca Dan Teodorescu (trupa TAXI), Cornel Ilie şi Gabriel Maga (trupa VUNK), Leonard Muha, Alexandra Gromik (Amadeus), Nicolai Tand, Ela Crăciun, Tudor Turcu şi Andrei Leonte (câştigătorii X Factor), Vladimir Drăghia, Lia Bugnar, Dragoş Bucur şi mulţi alţii au venit la expoziţia caritabilă pentru a cumpăra tablourile lui Evelin şi a dona pentru Camelia Rusu.

Vezi mai multe pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro