Jerry O’Connell, în rol de detectiv în serialul „Carter”

De Laura Davidescu, pe
Jerry O'Connell, simpaticul star hollyoodian cunoscut publicului mai ales pentru rolul din „Jerry Maguire“, revine pe ecrane în serialul „Carter“, difuzat pe AXN începând cu 10 aprilie. Iată câteva motive pentru care te sfătuim să nu ratezi niciun episod.

Serialul „Carter” e un bun prilej să îl revedem pe actorul Jerry O’Connell. Născut și crescut în New York, Jerry O’Connell și-a început cariera de actor la vârsta de 11 ani, când l-a jucat pe Vern Tessio în clasicul film al lui Rob Reiner, „Prietenie“ (Stand by Me). După ce a ab­sol­vit Universitatea din New York, s-a re­în­tors în lumea filmului, unde a cunos­cut faima datorită rolului din „Jerry Maguire“ – interpretând rolul fundașului Frank Cushman –, alături de Tom Cruise.

O’Connell a mai apărut în numeroase filme de succes, precum „Scream 2“, „Viață de liceu“, „Misiune pe Marte“, sau „Bărbatul modern“ (cu Ben Affleck) și, cel mai recent, în continuarea pentru marele ecran a celebrei serii TV „Veronica Mars“.

Pe lângă cariera de actor de cinema, Jerry O’Connell este și scenarist, producător și regizor și are apariții pe Broadway. A avut o carieră prolifică și în televiziune (șase sezoane în drama de succes „Crossing Jordan“ și apariții în serialul „Las Vegas“), iar recent a jucat în producții precum „Scream Queens“, „Mistresses“, „Miliarde (Billions)“ și „The Mysteries of Laura“ și a fost coprezentator al show-ului „Live! With Kelly“ în nenumărate rânduri.

Îl vom putea revedea curând, în noul serial original Sony Pictures Television „Carter“. Acesta va fi difuzat la AXN, începând din 10 aprilie, de la ora 22:00.

Cum este noul personaj

Charismatic, inteligent, dar și un pic răsfățat de faima și averea sa, Harley Carter poate să iasă din orice situație cu șarm. Înzestrat cu o memorie perfectă, are abilități native de detectiv, dar trebuie să depună mult efort pentru a le demonstra. Harley este divizat între entuziasmul pe care îl experimentează în calitate de detectiv consul­tant în cadrul poliției din orașul natal și dorința de a se reîntoarce la faima și averea din Hollywood. Pe parcursul sezonului vom urmări lupta continuă a personajului în încercarea de a împăca cele două lumi, implicit cele două vieți.

Rol principal în serialul „Carter“

scena din serialul Carter AXN

Scenă din serialul Carter, care va fi difuzat în curând la AXN

Din 10 aprilie îl poți revedea pe Jerry O’Connell în serialul „Carter“, cea mai nouă producție originală a Sony Pictures Television, care va fi difuzat la AXN. În „Carter“, O’Connell interpretează rolul Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada. Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran. Viața liniștită și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat. Timp de 10 episoade, avându-i aproape pe Sam și pe Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație, momente amuzante, dar și pline de suspans.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!