Vrei să te îmbraci ca o vedetă de la Hollywood? Atunci alege ținutele create de designerii români

Ce au în comun Beyonce, Shakira, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Kate Hudson, Rihanna, Selena Gomez, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Gigi Hadid, Dita Von Tees, Lana Del Rey și Eva Longoria? Toate aceste vedete internaționale au purtat, la evenimente publice și în videoclipuri, creații românești.

Maria Lucia Hohan, Ingrid Vlasov, Andreea Badala, Lorena Sârbu, Rhea Costa au cucerit Hollywood-ul cu talentul lor.

Puține dintre noi știu că Beyonce folosește tot mai des creații românești pentru aparițiile în videoclipuri. Putem recunoaște, de exemplu, un corset modelator bullet bra marca Murmur (creator Andreea Badala) în videoclipul “Pretty hurts” sau o rochie fluidă din şifon marca MLH (creator Maria Lucia Hohan) în videoclipul “Freedom”. Stilul MLH este foarte ușor de recunoscut, cu rochiile sale lungi și diafane, din mătase. Aceste rochii apar tot mai des la evenimentele de gală din Statele Unite, de la Hollywood la Casa Albă. O astfel de ținută a fost preferată și de Selena Gomez pentru campania video de promovare a parfumului său.

Încă un lucru pe care poate nu l-ai remarcat – celebra Lady Gaga are de mai mulți ani o preferință pentru ținutele create de Ingrid Vlasov și Cristina Săvulescu.

Să ne amintim, de ce nu, de frumusețea costumelor populare românești, admirate și copiate aproape în întregime de către Tory Burch și Dior. E limpede că nu exagerăm deloc dacă spunem că românii au un simț estetic deosebit.

Așa stând lucrurile, doamnelor, cu atâta potențial creator în România, de ce n-am alege să fim apariții spectaculoase, nu doar simple prezențe, apelând la ținute semnate de designeri români?

Text de Valentina Bălașa Ario, consilier de imagine și lector al Fundației Calea Victoriei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: