Jennifer Lopez revine cu „Papi”. Iată şi alte melodii de succes ale divei!

De Nicoleta Galeteanu, pe

Schimbările dramatice din viaţa personală nu au doborât-o pe Jennifer Lopez. Dimpotrivă, diva prefigurează o revenire spectaculoasă în topurile muzicale cu cel mai nou hit…
al său, „Papi”, care dispune acum şi de videoclip.

Lansat la începutul săpătmânii, clipul face deja furori pe Youtube, cu aproape 500 de mii de vizualizări, cât despre lirică, melodia aminteşte de perioada de glorie a artistei latino, de ritmurile dinamice latino care au definit muzica pop la începutul anilor 2000.

Avem toate motivele să credem că „Papi” va da lovitura.

Realizat într-o manieră haioasă, artista este suprinsă, în debutul clipului, la recepţia unui hotel conversând cu recepţionera, care îi oferă o prăjitură în formă de inimă. A doua zi, diva este asaltată de admiratori, care aleargă cu flori după ea, luptându-se între ei şi generând un haos în toată regula pe stradă.

Singlelul prezintă o linie melodică veselă şi foarte optimistă, iar clipul este foarte dinamic, cu o coregrafie inspirată din anii ’80 şi asigurată de profesionişti, precum Napoleon şi Tabitha de la faimosul show american „So You Think You Can Dance”.

În plus, Jennifer Lopez a ales să lucreze din nou cu Paul Hunter, acelaşi regizor care a asigurat şi realizarea celui mai cunoscut hit al artistei, „Love Don’t Cost a Thing”.

Cântăreaţa este la fel de viguroasă şi plină de energie cum o ştim, fiind surprinsă ţopăind pe umerii unui dansator, după care este preluată de altul, coboară şi intră în sincron cu dansatorii săi.

Nu sună rău deloc. Totuşi, „Papi” aminteşte de muzica de debut a artistei şi stilul latino-pop care au consacrat-o.

Iată cinci dintre melodiile artistei din anii 2000, care rămân cele mai frumoase din toată cariera ei.

If You Had My Love

Este primul single lansat de JLO cu care avea să cucerească publicul mondial. Lansat direct pe primul loc în topurile americane şi apoi cele de peste ocean, melodia a rămas vreme îndelungată pe frecevenţă, la radio, MTV şi discoteci, dar mai ales la inima fanilor.

Cât despre coregrafia simplă, elegantă şi interesantă pe care artista o execută în clip, aceasta rămâne memorabilă.

Waiting For Tonight

Lansat în 1999, „Waiting For Tonight” este hitul cu care artista reuşeşte să spargă topurile mondiale.

Dinamic, revigorant şi strălucitor, hitul a vândut albumul de debut „On the 6” într-un număr record, în toată lumea, şi rămâne şi astăzi unul dintre cele mai de succes cântece ale artistei.

Ain’t It Funny

În 2001, diva latino cucereşte inimile admiratorilor cu unul dintre cele mai pasionale melodii înregistrate. Cu versuri în spaniolă, ritm latino, o demonstraţie semi-flamenco şi, să nu uităm, fermecătoarea apariţie a lui Eduardo Verastegui, JLO, care îşi face apariţia într-o ţinută inspirată din stilul ţiganilor, se impune din nou cu „Ain’t It Funny”, un hit absolut superb.

Love Don’t Cost a Thing

Deşi unii au recunoscut influenţa sensibilă a fetelor naufragiate de la „Destiny’s Child”, piesa a fost foarte apreciată de fani. Iar dacă muzica nu i-a inspirat pe toţi, imaginea divei, îmbărcată în slipi şi top pe o plajă frumoasă, a aprins fără îndoială imaginaţia multor bărbaţi.

Clipul a fost unul dintre cele mai reuşite videoclipuri din acei ani, iar single-ul a ajuns pe locul 3 în topul „Billboard Hot 100”.

Află şi despre relaţiile eşuate ale lui Jennifer Lopez. 
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!