Invaţă-l valoarea banilor

De Baby, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 16:12

Te poţi trezi, la un moment dat, că un copil de şapte ani se tăvăleşte pe jos prin magazin dacă nu-i cumperi o anumită jucărie. Da, scenariul, oricat de terifiant, e posibil. Învaţă cum să previi situaţia şi, astfel, îi faci şi copilului tău un bine.
Copiii de azi sunt mult mai destepti decat cei de pe vremea noastra. Televiziunea, folosirea computerului si a internetului le-au deschis noi usi, spre informatii care pentru noi nu erau posibile, cand eram mici.

Drept urmare, pentru ei multe concepte sunt diferite, printre care si cel legat de valoarea banilor, si numai pentru ca azi, in ziua de salariu, multi parinti vin acasa cu un fluturas, banii fiind, insa, virati intr-un cont bancar sau direct pe un card.

Cei mai fericiti parinti vor fi cei care au avut timpul si inspiratia sa-si educe si motiveze copiii in asa fel incat sa-i faca viitori adulti economi.

Diferenta dintre castigarea banilor si cheltuirea lor nu li se pare celor mici – asa cum ne-am astepta – evidenta, de aceea avem nevoie de artificii pentru a-i invata diferenta.
Vezi mai multe pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!