Video: Cântăreţul Dereck ajunge în Spania cu piesa Siente

De PR, pe

După ce a filmat şi lansat videoclipul piesei „Fashion love”, solistul a aflat că piesa sa „Siente”, remixată de Stephan F., a fost inclusă pe o compilaţie din Spania care va fi lansată astăzi. În urmă cu şase luni Dereck a semnat cu o casă de discuri de acolo şi acum piesa sa va putea fi ascultată şi de spanioli.
Dereck, proaspăt lansat pe piaţa muzicală, a impresionat de curând cu videoclipul plin de mister al piesei „Fashion Love”.
În timpul filmărilor pentru videoclip Dereck s-a confruntat cu câteva probleme. Acestea au avut loc în locaţii părăsite ale Bucureştiului, despre care s-a auzit că ar fi bântuite, datorită vechimii aceastora. La un moment dat, în timpul filmărilor chiar s-a prabuşit un zid din apropiere, fără să fie atinsă de cineva. Mai mult, cei doi protagonişti ai videoclipului au trebuit să fie atenţi pe unde calcă pentru a nu risca să se surpe cu ei.
„Mi-am inceput cariera muzicală, prin respectarea tiparelor cu o imagine adaptată stilului abordat de majoritatea artiştilor români, însă intenţionez acum că am prins curaj, să-mi depăşesc limitele să încerc să arăt publicului un altfel de produs, unul nonconformist, îndrăzneţ şi chiar uşor, plăcut – lasciv.”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!