Decizie surprinzătoare la „Insula Iubirii”. Un nou cuplu s-a destrămat și două ispite au părăsit reality show-ul

De Unica.ro, pe

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară la Antena 1 a demonstrat, o dată în plus, că lucrurile scapă tot mai mult de sub control cu fiecare zi trăită. Dacă unii s-au apropiat atât de periculos de ispite încât pare că nu mai au cale de întors, dând uitării partenerul, alţii încă îşi apără relaţia şi o cred în continuare de nezdruncinat.

Un nou cuplu de pe Insula Iubirii s-a destrămat

Nu a fost şi cazul cuplului Cristina – Sebastian, pentru care partenera a decis, în urma imaginilor vizionate în timpul celui de-al cincilea bonfire, dar şi din prisma propriilor trăiri, că relaţia nu mai poate continua.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu băieţii, mi-am dat seama că nu e tocmai relaţia perfectă pe care mi-o doresc. Am pus mai presus nevoile lui şi m-am lăsat pe mine pe locul doi. Nu credeam vreodată că o să fiu în această situaţie! Din moment ce a apărut atracţie faţă de o altă persoană, nu ştiu dacă iubirea pentru Sebastian e într-adevăr iubire adevarată sau e o altă formă de iubire. Şi pentru că nu am avut ocazia să îi ofer un cadou de ziua lui, probabil o să fie cel mai de preţ cadou pe care aş putea să i-l ofer – libertatea. Libertatea de a simţi, de a nu se minţi el pe el, şi nici pe mine!”, a mărturisit Cristina, iar Radu Vâlcan a completat: „Cred că e cea mai valoroasă concluzie pe care puteai să o tragi!”.

Două ispite au părăsit Insula Iubirii

Tot aseară, pentru prima dată pe Insula Iubirii, momentul alegerii partenerilor pentru întâlnirile private de pe cele două insule a adus un moment de tensiune în plus: „A sosit clipa ca o ispită să părăsească Insula Iubirii! Va trebui să eliminaţi acea ispită care a pus o barieră între voi, care nu s-a apropiat suficient de voi!”, le-a spus Radu concurenţilor, iar în urma voturilor, aceştia au decis ca Marie şi Dinu să părăsească cele două resorturi.

În continuare, testul devine din ce în ce mai dramatic şi mai provocator. Fiecare ceremonie a focului îi face pe participanţi să îşi pună întrebări esenţiale despre sentimentele lor, iar pe unii dintre ei să ia decizii surprinzătoare legate de relaţie. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!