INNA: „Îmi doresc să transmit o stare de bine prin muzică, să aducă bucurie, speranță!”

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2016, 12:34
INNA s-a lăsat fotografiată pentru revista Unica de iubitul ei, fotograful american John Perez. Ședința foto a avut loc tocmai  în Mauritius (Oceanul Indian), în luxosul resort Shangri-La, locul în care a filmat și cel mai recent videoclip al artistei, pentru piesa „Heaven“.

Vedeta ne-a împărtășit câteva dintre gândurile ei, acum, la opt ani de când s-a lansat pe piața muzicală. Între timp, a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe la nivel internațional – în Mexic e tratată ca o zeiță, dar vrea să cucerească și Asia și Australia. Până  atunci, însă, își împarte viața între România și Barcelona, locul din care ne-a răspuns la întrebări.

Ai fost recent în Mauritius, unde ai făcut un shooting spectaculos. Cum a fost acolo, povestește-ne!

A fost pentru prima dată când am călătorit în Mauritius și, sincer, abia aștept să mă întorc! Am petrecut zile minunate în resortul  Shangri-La alături de echipa mea, acolo am susținut un concert, dar am și filmat videoclipul celui mai nou single pe care îl voi lansa curând, „Heaven“, precum și această ședință foto. M-am bucurat de soare, de niște priveliști spectaculoase, de o atmosfera de rai! Totul a decurs așa cum ne așteptam, ca de fiecare dată; lucrez foarte bine când sunt însoțită de echipa mea profesionistă în care am încredere.

Melodiile tale se adresează tinerilor, sunt despre dragoste, distracție etc. Dacă ai interpreta o melodie despre viața ta, cum ar suna?

La un moment dat, de ziua mea, am lansat piesa „Fata din rândul trei“. Cred că este o piesă care mă definește destul pe mine, o piesă dragă mie. Este un cântec simplu, sensibil, real, dar și motivațional.

Ești foarte cunoscută, dar foarte discretă în afara scenei. De ce nu te deschizi mai mult?

Nu mă deschid mai mult pentru că nu simt că fanii mei sunt interesați de viața mea personală în sensul în care e prezentată cu insistență, ci de activitatea profesională, de persoana Alexandra, cu hobby-uri, bucurii, împliniri…

Cum ai vrea să evolueze muzica ta în continuare?

Îmi doresc să transmit o stare de bine prin muzică, să aducă bucurie, speranță. Bineînțeles că-mi doresc o evoluție constantă a sound-ului, a mesajelor, colaborări noi.

Ce planuri ai cu muzica ta? Unde vrei să ajungi, ce vrei să transmiți mai departe?

Îmi doresc să am un hit cunoscut în toată lumea, să cânt și în țări în care nu am ajuns pana acum: India, Canada, Australia, să am colaborări cu artiști foarte cunoscuți.

Ce apreciezi cel mai mult la oamenii care te înconjoară? Ce cauți?

Sinceritate, modestie, profesionalism, echilibru interior.

Citește interviul integral în revista Unica de iunie, din 25 mai la toate chioșcurile de presă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!