Poveste incredibilă: O fetiţă bolnavă de două tipuri de cancer este guru în make up!

De Diana Zagrean pe

Talia Joy Castellano a devenit atât de cunoscută pe Youtube şi datorită discuţiilor de o sinceritate dureroasă, în care explică cum „se foloseşte de machiaj în loc de perucă, pentru a distrage atenţia de la chelie” şi, implicit, de la statutul de copil cu cancer.
Ea spune în multe dintre filmuleţe şi tutoriale de make-up că „nu contează dacă eşti chel, eşti frumos oricum” şi că machiajul făcut cum trebuie este, în primul rând, foarte distractiv.
Succesul filmuleţelor Taliei i-au adus şi o surpriză plăcută, pe care a aflat-o în direct la show-ul lui Ellen DeGeneres.

Compania producătoare de cosmetice CoverGirl a ales-o ca membru onorar, i-a trimis o masă de machiaj profesionist, produse de make-up şi un cec de 20.000 dolari.
Toată bucuria şi succesul nu au schimbat, însă, destinul tragic al fetiţei de 13 ani.

În urmă cu câteva luni, Talia Joy Castellano a anunţat pe canalul ei de Youtube că a primit o nouă veste cutremurătoare. Are şi leucemie, fapt care îi reduce speranţa de viaţă la o perioadă cuprionsă între 4 şi 12 luni. Singura ei opţiune în acest caz ar fi un transplant de măduvă, dar Talia ia în considerarea refuzarea acestei proceduri periculoase şi chinuitoare.
Ea a spus că deşi este o persoană puternică, care ştie să primească veşti proaste, numărul de opţiuni pe care le mai are în acest moment este foarte redus şi se gândeşte să renunţe la transplant.
Poveste incredibilă: O fetiţă bolnavă de două tipuri de cancer este guru în make up!

În cazul în care va renunţa la orice tratament şi se va bucura de cât timp i-a mai rămas, Talia a promis fanilor să nu renunţe la filmuleţele şi tutorialele de pe Youtube. Deşi, bolile necruţătoare de care suferă nu îi dau mai mult de câteva luni de viaţă în afara tratamentului. Nu putem decât să-i dorim sănătate multă.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2