Începe sezonul 10 din „Keeping Up With the Kardashians”

De Unica.ro, pe
Duminică, 22 martie, de la ora 20:00, ne vom așeza comod în fața televizoarelor, pentru a urmări pe E! noul sezon al seriei „Keeping Up with the Kardashians”. Iată ce se va întâmpla, pe scurt, în cel de-al zecelea sezon: 

Kris și Bruce încep să învețe cum arată viața după ce au ieșit dintr-o căsnicie lungă și cum e afectată întreaga familie de divorțul lor.

Kylie abia aşteaptă să o scoată la întâlniri pe mama ei atrăgătoare şi apelează la Scott pentru o ajuta în acest sens.

Kris nu simte că ar fi sprijinită foarte mult de copiii ei când găseşte alinare alături de un bărbat mult mai tânăr ca ea.

Fricţiunile dintre Kim şi Kris, care împart aceeaşi casă, ating cote maxime, iar cea din urmă ia iniţiativa: împachetează şi îi mută lucrurile lui Kim, fără a o anunţa şi fără a-i obţine aprobarea.

Mama şi fiica nu sunt singurele aflate în conflict. Kourtney şi Kim se ceartă, după ce prima se supără din cauza hotărârilor de afaceri luate în legătură cu apariţia ei în jocul video al lui Kim.

Kim Kardashian

Khloé le ia locul surorilor ei Kourtney şi Kim într-un weekend de team-building, când acestea nu au timp şi de responsabilităţile personale de acasă, şi de cele profesionale.

În a doua parte a sezonului, familia este gata să se distreze împreună în vacanţă şi se duce într-un paradis îngheţat pentru a se bucura de vacanţă şi schi. Khloé şi Malika pleacă şi ele într-o excursie dedicată exclusiv fetelor, pentru a scăpa de toate.

V-am stârnit curiozitatea? Punem pariu că da, așa că nu ne rămâne decât să urmărim noile episoade, difuzate săptămânal, de la ora 20:00. Nu ratați premiera de duminică, 22 martie! Cea mai cunoscută familie de celebrități din America are, în continuare, cu ce să ne surprindă.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!