În Ploiești a fost inaugurat cel mai important Centru de Cursuri Autorizate și Formare Profesională din județul Prahova

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 17:47

Atelierele ILBAH inaugureză în Ploiești cel mai mare Centru de Cursuri Autorizate și Formare Profesională din județul Prahova. Design, Fashion, Cooking, Arte Vizuale, Grafică și Proiectare, Cursuri IT, Business și Management, Beauty sunt doar o parte din domeniile în care te poți specializa sub îndrumarea celor mai buni traineri.

În noul sediu din Ploiești te vei bucura de:

  • Peste 80 de cursuri autorizate, recunoscute la nivel național și internațional
  • Investiție și dotări de peste 150.000 euro
  • Locație ultra-centrală: Str. Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2 (vis-a-vis de Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, în clădirea Engie și NN Asigurări)

Școală de referință și cele mai bune cursuri

Încă din 2012 brandul Ilbah s-a detașat ca lider de piață în cele mai importante orașe din țară, reușind să se diferențieze prin inovație și investiții importante în dotări și infrastructură. “Locul 1 în Educație” sau “Cel Mai Bun Centru de Calificare și Formare Profesională” sunt doar o parte din premiile care au încununat activitatea atelierelor de-a lungul timpului.

În Ploiești a fost inaugurat cel mai important Centru de Cursuri Autorizate și Formare Profesională din județul Prahova

Suntem conduși de așteptări și dorințe diferite, dar fiecare dintre noi avem un vis pe care dorim să ni-l îndeplinim. Suntem bucuroși că atât de mulți cursanți ne-au ales pentru a le îndeplini visul… visul de a face ceea ce le place.

Putem spune că oferim o experiența de neuitat celor care urmează cursurile din pasiune sau hobby, dar și cea mai bună șansă celor care vor să se angajeze, să se perfecționeze într-un anumit domeniu sau chiar să își deschidă propria afacere.” (Vlad Iliescu, director general Atelierele ILBAH)

Cursurile se organizează exclusiv în sediile Atelierele ILBAH, unde cursanții vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru a-și urma pasiunea, indiferent de domeniu. Aceasta este o diferența majoră față de competitori care în general apelează la diverși agenți economici pentru a le pune la dispoziție infrastructura necesară pentru a susține cursuri.

La noi vei găsi sprijinul necesar, dar și motivația de a-ți schimba viața, în cariera pe care ți-o dorești!” – aceasta este promisiunea noastră față de prahoveni.

În Ploiești a fost inaugurat cel mai important Centru de Cursuri Autorizate și Formare Profesională din județul Prahova

Indiferent de cursul pe care îl alegi vei fi îndrumat de traineri cu experiență, adevărați profesioniști, oameni de succes al căror nume se identifică cu ceea ce au realizat în domeniu. Gata să îți dezvăluie secretele meseriei pe care o vei alege, dar și să îți împărtășească din experiența lor, cu ei vei găsi motivația de a deveni cel mai bun, dar și cunoștințele de care ai nevoie pentru a reuși în domeniul ales.

Un nou sediu, noi standarde, noi cursuri

Prezența atelierelor în Prahova nu este o noutate, compania activând pe piața locală din Ploiești încă din 2013, într-un sediu mai mic și pe o plajă diferită de cursuri, prin care s-a dorit testarea pieței și a apetitului prahovenilor pentru astfel de programe.

Datorită cererii crescute și a numărului mare de persoane aflate în căutarea cursurilor de formare profesională compania a decis ridicarea stachetei, prin inaugurarea noului sediu impresionant din str. Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2.

De asemenea, vechiul site cursuricalificareploiești.ro din Ploiești a fost preluat în totalitate de site-ul-mamă, www.ateliereleilbah.ro

Vezi AICI lista completă a cursurilor Atelierele ILBAH.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!