Hamude de la ”Insula Iubirii” – răsturnare de situație după ce a fost înșelat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 10:26
Hamude a mers la emisiunea ”Insula iubirii” pentru a-și testa relația pe care o credea suficient de puternică pentru a trece acest hop, însă a avut o mare surpriză când a văzut înregistrările în care iubita lui, Loredana, făcea dragoste cu un un alt bărbat, una dintre ispitele emisiunii. Acum, la cateva luni de la încheierea filmărilor, Hamude a început o nouă viață. 

”Din cauza stresului, a cedat la ispită. Am trecut peste asta, au trecut deja 6-7 luni. Am învățat foarte multe. Din păcate, o să iubesc la fel. Nu mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fii absurd, încă nu am pierdut încrederea în femei, femeia potrivită va fi acolo pentru mine. Tot așa o să privesc femeile. Nu mi-am luat-o până acum, a fost pentru prima dată, am mai avut dezamăgiri, nu o să pierd încrederea în femei, nu mă pot schimba”, a spus Hamude la Antena Stars.

”Comunicare, încredere și dragoste. Acestea sunt cele trei cuvinte pe care le aștept. M-am născut în Amann acum opt ani, pentru familia mea și am intrat în afaceri. Îmi sunt dragi româncele. La prima impresie, mă incită intelectual, trebuie să fie frumoasă interior. Nu pot să descriu ce e acolo, este extraordinar. Nu mă cucerești cu surprize, trebuie să fii tu însăți. Nu sunt pregătit pentru o relație, vreau să mă axez pe muzică și pe mine. Chiar voiam să mă căsătoresc, mă vedeam cu copii și cu familie, dar trebuie să mă văd făcând pasul ăsta. Nu am găsit femeia potrivită”, a mai spus Hamude.

Hamude a început o nouă viață

Hamude a decis să se despartă de iubita lui, Loredana, după ce aceasta a făcut dragoste cu alt bărbat în fața camerelor de filmat de la ”Insula iubirii”.  Deși, în finala emisiunii, Hamude părea distrus de vestea că Loredana l-a înșelat, se pare că acum el a reușit să treacă peste această experiență dureroasă.

Hamude de la ”Insula Iubirii” – răsturnare de situație după ce a fost înșelat

Așa cum era de așteptat, tânărul a părăsit-o definitiv pe Loredana și a decis să se mute la București. Ba mai mult, se pare că el a decis să înceapă o carieră în muzică – în ultimele cadre ale emisiunii, telespectatorii l-au putut vedea pe Hamude în culisele de la ”X Factor”. Deocamată, producătorii nu au dezvăluit dacă el a trecut de audiții.

Hamude nu este primul concurent de la ”Insula iubirii” care ajunge pe scena de la X Factor. Deea, concurentă din primul sezon, a participat și ea la audiții și a trecut în următoarea etapă a concursului.

hamude de la insula iubiriiCine este Hamude

Născut în Iordania, la Amman, Hamude este fiul unui oficial iordanian și este cel mai mare dintre frații lui. El a mărturisit că tatăl lui l-ar fi vrut pilot, doctor sau inginer.
”Nu ești lăsat să faci ce-ți dorești, și acesta este și motivul pentru care am decis să plec de acolo. Tata este Director de Relații Internaționale la Mediu, este, ca importanță, următorul om după ministru”, a spus Hamude înainte de a pleca în Thailanda, la ”Insula iubirii”.

El avea o relație de un an și jumătate cu Loredana atunci când au decis să participe la ”Insula iubirii”. Loredana a rămas în orașul natal și s-a întors la shawormeria unde lucra înainte de a intra în concurs.

După despărțirea de Loredana, Hamude, care a atras simpatia telespectatorilor și are o mulțime de prieteni pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!