Gogol Bordello, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Cea mai cosmopolită trupă din lume, Gogol Bordello se întoarce în acest an într-un nou concert la Bucureşti, aşteptat de acum pe 9 martie, la Sala Palatului.

Formată din artişti din toate colţurile lumii – un ucrainean, doi ruşi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoţiană şi o thailandeză americană -, trupa este un fenomen gypsy-punk ce amestecă sunetele tradiţionale ale muzicii ţăgăneşti cântate din acordeon, vioară, tobe şi saxofon.

Astfel, spectacolul lor aduce pe scenă muzică variată, de la gypsy, punk şi metal şi până la flamenco, reaggae sau cabaret.

Biletele se pun în vânzare de astăzi, 21 ianuarie, iar timp de 6 zile, ele pot fi cumpărate doar de către utilizatorii Yahoo! România.

Oferta presupune o serie limitată de bilete Yahoo! VIP în sectorul A, ce includ purple-cocktailuri, la preţ de 138,6 lei, beneficiind de 30 la sută reducere. Detalii pe www.gogolbordello.ro.

Începând cu 27 ianuarie, biletele se găsesc la preţuri de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas şi eventim.ro.

Ascultă mai jos melodia „Trans continental hustle” de pe ultimul lor album.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro