Gestul emoționant făcut de o echipă medicală pentru donatorii de organe VIDEO

De Oana Dinu, pe
Angajații unui spital din statul Idaho, S.U.A., s-au gândit să își arate recunoștința pentru familiile donatorilor de organe printr-un gest emoționant. 

La spitalul St. Luke’s Meridian, ce aparține statului american Idaho, din zona Pacificului de Nord-Vest, fiecare donator de organe părăsește salonul într-un mod deosebit, organizat de cadrele medicale și restul angajaților.

Toată echipa merge la etajul 4 al centrului medical și se așează unul lângă celălalt, de-o parte și de alta a culoarului dintre salonul de terapie intensivă și lift. Gestul emoționant, denumit simbolic „Aleea Respectului”, este un semn de recunoștință pentru donatorii de organe și de susținere față de familiile acestora, într-un moment atât de greu.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unui pacient ce și-a pierdut viața la 53 de ani. Familia nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului, dar și-a dorit să împărtășească cu oamenii acest moment, care a fost filmat și urcat pe rețelele de socializare de ABC 7 News.

Videoclipul a avut mii de vizualizări și distribuiri. Oamenii au fost extrem de impresionați de gestul echipei spitalului, iar pentru unii dintre ei și un prilej de a își povesti propriile experiențe.

Citește și:

Un bărbat îndurerat de moartea soției își strigă revolta pe rețelele de socializare

Vremea 23 octombrie 2018. Vin ploile și temperaturile scad

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro