Gest șocant! O mamă l-a îmbrățișat pe cel care i-a ucis fiica!

De Ana Munteanu pe
La mai bine de 2 ani de la moartea violentă a fiicei ei, o mamă l-a îmbrățișat pe ucigașul acesteia. Motivul din spatele acestui gest?... vedeți mai jos!

În noiembrie 2011, Jordyn Howe a luat arma tatălui său vitreg la școală, ca să își ajute un prieten care avea problem cu niște bătăuși. În autobuzul școlii, băiatul – atunci în vârstă de 15 ani – a îndreptat arma către podea și a tras. I-a lăsat și pe amici lui să se joace cu arma. Nu s-a întâmplat nimic. A îndreptat-o spre Lourdes ‘Jina’ Guzman-DeJesus  – colega lui în vârstă de 13 ani – și arma s-a descărcat în gâtul acesteia, ucigând-o.

Lourdes 'Jina' Guzman-DeJesus

Lourdes ‘Jina’ Guzman-DeJesus, victima

 

Citește și Criminali în libertate: Top 4 ucigaşi care au scăpat de închisoare

O tragedie înfiorătoare și regretabilă, pentru toți cei implicați, victimă, ucigaș, familiile lor, întreaga comunitate.

În iunie 2014, la proces, adolescentul a pledat vinovat la ucidere din culpă cu o armă de foc. Un lucru incredibil, șocant, extrem de emoționant și înduioșător în același timp, s-a întâmplat atunci. Ady Guzman-DeJesus, mama fetei ucise, s-a ridicat de pe scaunul ei și l-a îmbrățișat, cu lacrimi în ochi, pe cel care stătea pe scaunul acuzatului.

Ady Guzman-DeJesus

Ady Guzman-DeJesus, mama victimei

Citește și Crime ciudate şi misterioase. Ghiceşte, cine e ucigaşul?

I-a spus că îl iartă și că nu mai vrea ca acesta să ajungă la închisoare. Motivul? “Nu cred că a făcut asta în mod deliberat. Mi-a luat ceva timp să îl iert. Dar sunt convinsă că în sinea lui, regretă cele întâmplate. Nu e un criminal. Am decis să îl iert”, au fost cuvintele mamei îndurerate.

Astfel, Jordyn Howe a scăpat de închisoare, fiind judecat ca un copil nu ca adult. El a fost condamnat la un an într-o tabără pentru delicvenți juvenili, aflându-se și în prezent sub supravegherea poliției, fiind obligat să le facă acestora vizite constant până la împlinirea vârstei de 21 de ani (în prezent are 18).

Jordyn Howe

Jordyn Howe, vinovatul

Citește și Ucigaşe în serie celebre

Foto: capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro