8 gadget-uri performante pentru femei

De Nicoleta Galeteanu pe

5. Tabletă PC, Dell Streak

Tabletele PC nu înlocuiesc un calculator, dar pot face extrem de multe lucruri.

Streak, de exemplu, primul tablet PC de la Dell are cameră foto de 5 MP şi una pentru video – telefonie, dispune de funcţii WiFi si 3G şi, prin cardul Micro SD, poţi folosi carduri de până la 32 GB. Tableta foloseşte sistemul de operare Android şi te învaţă să utilizezi aplicaţiile sale de navigare pas cu pas.

Dell Streak are ecran multi-touch de 5 inch, chiar mai mic decat alte tablete cu display de 9 inch, şi cântăreşte doar 220 grame. Preţul este 2.700 lei.

6. Cameră video 3D

Amatorii senzaţiilor 3D pot înregistra imagini 3D, asemeni producătorilor de filme. HDC-SDT750 este prima cameră video 3D din lume concepută de japonezii de la Panasonic, care au realizat şi prima cameră video profesională 3D pentru studiouri.

Camera îţi permite să înregistrezi imagini 3D prin simpla ataşare a obiectivului 3D dedicat, dar o poţi folosi şi pentru înregistrări video Full HD.
Modelul HDC-SDT750 va fi disponibil din luna octombrie la un preţ estimat de 1.400 euro.

7.  Stick USB

Stikul USB de la Kingston este unul dintre cele mai performante dispozitive de stocare, care îţi pune la dispoziţie tot spaţiul din lume pentru informaţiile pe care vrei să le plimbi sau să le porţi cu tine.

USB Kingston DataTraveler 200 este primul Flash USB de 128 GB din lume, iar capacitatea foarte mare suportă un volum vast de informaţii, indiferent de natura lor.

Nici nu te vei plictisi folosindu-l, căci transmisia datelor se face cât ai clipi.

Preţul recomandat este de 1.625 de lei.

8. eBook Reader iRiver Story

Pentru adepţii literaturii clasice, care nu vor să care după ei un laptop ca să citească o carte, iRiver a creat un produs extraordinar ce îi va convinge să se răzgândească.

eBook Reader face literatura mai plăcută dar, pe lângă asta, face mult mai multe. eBook-ul afişează orice fel de fişiere de tip PDF, DOC, PPT, XLS sau HWP. De asemenea, poţi rula fişiere MP3 şi WmV deoarece e dotat cu boxe interne.

Iar dacă ţi-ai uitat agenda, cartea digitală îţi „împrumută” şi foaie şi pix ca să iei notiţe, ori te ajută să înregistrezi. eBook Reader, dotat cu  memorie de 2 GB, costă 999 lei.

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2