8 gadget-uri performante pentru femei

De Nicoleta Galeteanu, pe

Gadget-urile nu mai sunt demult un moft, pentru că multifuncţionalitatea lor te convinge că merită să dai toţi banii. Şi cum să te controlezi când femeile se descurcă…
… mai bine cu tehnologia decât bărbaţii? Iată care sunt cele mai noi noi şi elegante gadget-uri care îţi fac viaţa mai uşoară atât la serviciu, cât şi în vacanţă.

1.iPad

Milioane de filme, tone de muzică şi kilograme de cărţi, toate acestea încap într-un kilogram şi mai puţin de jumătate cât cântăreşte un iPad. Cu o viteză de procesare incredibilă, netbook-ul îţi uşurează practic viaţa, în timp ce îţi dă de lucru.

Extrem de util şi în vacanţă, cu iPad-ul de la Apple ai acces la peste 140.000 de aplicaţii care te ajută să nu te rătăceşti – accesând ghidul turistic – să înţelegi urdu – prin funcţia de traducere – să economiseşti banii pe cărţi – prin aplicaţia iBooks – şi să citeşti corespondenţa fără întârziere – cu ajutorul funcţiei  iPad eMail.

Dacă nu este mare greutate să îl cari în bagaje, pentru că are mai puţin de un kilogram şi jumătate, poate fi însă o povară pentru buget. Cea mai ieftină versiune costă 2.399 lei, iar preţul ajunge şi la 3.399 lei.

2. iPhone 4

Dacă tot îţi place iPhone, de ce să nu îţi iei ultimul model? Vizibil îmbunătăţit faţă de iPhone-ul 3GS, cele două versiuni de 16 GB, respectiv 32 GB, lansate în această vară, trezesc din nou pasiunea pentru video chat de pe telefon cu ajutorul funcţiei FaceTime Video Chat.

Aşadar, poţi să vorbeşti faţă în faţă cu persoana pe care o suni, poţi să înregistrezi momentele speciale în HD şi să faci editări video prin iMovie. În plus, nici nu mai trebuie să îi porţi de grijă în geantă pentru că ecranul este tratat chimic împotriva zgârieturilor, care se prezintă, în plus, cu o rezoluţie uriaşă de 640 x 960 pixeli (aproape cât cea a unui monitor de calculator).

Nu doar noile funcţii te vor surprinde, ci şi preţul, pentru că cele două modele costă 5.000 şi respectiv 5.700 de lei.

3. iPod Nano

Dacă până acum player-ul se ocupa doar de terapia prin muzică, acum poţi să filmezi şi să faci înregistrezi audio fără reportofon. iPod Nano este cel mai performant player, ce reuneşte muzica şi filmul cu noua cameră video încorporată.

Cu iPod Nano nu mai trebuie să îţi selectezi cu atenţie fişierele cu muzică, pentru că are o capacitate de 16 GB şi dispune şi de un ecran mai mare pentru o regie perfectă. Cel mai nou player de la Apple este şi mai uşor de operat, fişierele sunt mai uşor de organizat, şi mai mult, VoiceOver spune numele melodiilor şi artiştilor, aşa că poţi naviga fără să te uiţi la ecran.

Preţul iPod Nano se situează între 790 şi 900 de lei.

4. Laptop-ul Dell Latitude

Cel mai subţire laptop cu ecran de 16 inch din lume, Dell Latitude se potriveşte perfect pe biroul unei femei, dar la fel de uşor va fi aşezat şi în geantă.

Cu un design expresiv şi elegant, Dell Latitude Z600 este atât de uşor, că aproape nu îţi vei da seama că ai luat laptopul cu tine.

Cântăreşte doar 2 kg, are 14,5 milimetri grosime şi este pe gustul celor prietenoşi cu mediul, consumul de energie fiind mult diminuat.

Dacă scapi laptopul pe jos, Dell Latitude dispune de un amortizor de şocuri care îţi va proteja datele, chiar dacă acesta este oprit. Laptop-ul vine la pachet şi cu unităţi opţionale SSD (Solid State Drive) ce permit stocarea mai rapidă a datelor, iar pentru siguranţa lor, acesta are şi cititor de amprente.

Pentru toate acestea, pregăteşte-te să uşurezi portofelul de 10.000 lei.

Vezi şi celelalte gadget-uri pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!