Fruntea înaltă – semn al inteligenței

De Adina Radu, pe

O frunte înaltă este caracterizată de spațiul mare de la sprâncene până la linia de unde începe părul. Persoanele inteligente au, de obicei o frunte înaltă/mare.

În afară de inteligență, persoanele cu fruntea mare sunt ambițioase și sunt buni negociatori. Vor reuși în meserii ce necesită calcule matematice sau gândire profundă: contabilitate, educație sau diplomație.

Cu cât fruntea este mai înaltă cu atât cresc abilitățile practice și de negociere. Fiind persoane cu adevărat geniale își vor găsi hobby-uri interesante: scrisul, cititul, golful etc.

În societate, persoanele cu frunte mare sunt preocupate de ceea ce cred ceilalți și vor fi tare deranjați atunci când cineva îi contrazice sau pune la îndoială spusele lor.

Un mare defect al acestor persoane este faptul că nu îți pot menține atenția pentru mai mult timp. Acest defect este compensat prin faptul că reușesc să vadă imaginea de ansamblu, nu își pierd timp cu detaliile.

Chiar dacă sunt persoane extrem de inteligente vor putea lucra alături de persoane mai puțin dotate intelectual pentru că vor ști să vadă și să aprecieze calitățile fiecărei persoane în parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!