„From Paris with Love”, o noua comedie în cinematografe

De Unica.ro pe

Un film cu „sex-appeal” , hohote de râs şi multă adrenalină. „From Paris with Love”, cel mai nou film al lui Pierre Morel, îi aduce alături pe John Travolta, Jonathan Rhys Meyers
  …şi Kasia Smutniak într-o comedie spumoasă şi un scenariu de acţiune exploziv.

Asistentul personal al Ambasadorului S.U.A în Franţa, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), duce o viaţă de invidiat la Paris. Cu o frumoasă franţuzoaică pe post de iubită, adevărata lui pasiune rămâne jobul sau de începător din cadrul CIA.

Tot ce îşi doreşte acum James este să ajungă un agent în toată regula şi să aibă parte de cât mai multă acţiune şi adrenalină. Aşa că în momentul în care i se oferă posibilitatea de a avansa în cadrul CIA, nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el.

Totul până în momentul în care îl cunoaşte pe noul sau partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta).

Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia aşteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul sau partener, James este atât de norocos încât are ocazia să vadă o faţă obscură şi complet ilegală a Parisului, printr-o ploaie de gloanţe şi explozii în lanţ.  
 
De-a dreptul marcat de aceste experienţe, James visează deja la clipa în care va putea lucra din nou în spatele biroului, numai că ceea ce nu ştie încă este că nu există cale de întoarcere, odată ce s-a expus pericolului.
 
Filmul va fi lansat în cinematografe din 5 februarie 2010.

Câştigă un bilet la comedia lunii februarie, participând la concursul organizat de cafeneaua Tandem Cafe, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Urmăreşte trailerul filmului aici.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro