Fitbit Versa s-a lansat în România. Orice femeie are nevoie de acest ceas inteligent

De Laura Davidescu pe
La numai două săptămâni de la lansarea mondială, Fitbit Versa, cel mai nou dispozitiv purtabil pentru monitorizarea activității fizice și a sănătății, este disponibil la vânzare și în România. Iată câteva dintre funcțiile noului gadget, care-l transformă într-un "must have" pentru orice membru al familiei.

Acum 11 ani, Fitbit era un dispozitiv ca un clips, de fixat pe haine, și care știa să-ți numere pașii și să contorizeze orele de repaus. În câțiva ani, s-a transformat în brățară, iar apoi, odată cu explozia telefoanelor inteligente, a apărut și ceasul inteligent. În prezentm este un performant smartwatch dedicat monitorizării activității sportive și sănătății, preferat de milioane de sportivi profesioniști sau amatori, dar și de oameni obișnuiți, preocupați să facă mai multă mișcare.

Fitbit Versa s-a lansat în România. Orice femeie are nevoie de acest ceas inteligent

Ceasurile Fitbit Versa au brățări interschimbabile, din diverse materiale și culori.

De astăzi, avem cele mai noi generații Fitbit și în România, dintre care ne-a atras atenția mult-așteptatul Versa – un ceas inteligent, ușor (n-are nici 30 de grame),  elegant, personalizabil în nenumărate moduri și dotat cu funcții dedicate sănătății feminine. În plus, Fitbit Versa are un preț foarte convenabil pentru multitudinea de lucruri pe care știe să le facăm, respectiv echivalentul a 200 de euro.

De ce e special Fitbit Versa

Produsul vine cu funcționalități de top, precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamente video cu instrucțiuni pas cu pas. Mai are acces rapid în contul de muzică (primești Deezer gratuit 3 luni) și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Iar pentru Android, din luna mai va apărea și o opțiune de răspunsuri rapide. În plus, Fitbit Versa este rezistent la apă. Și nu doar rezistent, ci capabil să-ți contorizeze și turele de înot în bazin.

Fitbit Versa s-a lansat în România. Orice femeie are nevoie de acest ceas inteligent

Poți să faci duș, să speli vase sau să înoți cu ceasul inteligent la mână. Nu se strică!

Nu trebuie să-ți faci griji în privința telefonului cu care îl utilizezi, pentru că Versa are aplicație funcțională și pentru iOS, și pentru Android, chiar și pentru Windows.

O noutate absolută este însă funcția de monitorizare a calendarului menstural, care s-a regăsit în topul celor mai cerute funcționalități de către utilizatori, așa că, din luna mai, utilizatoarele de Fitbit își vor putea monitoriza ciclul și simptomele avute direct în aplicație Fitbit: într-un singur ecran, apar informații detaliate despre corp și activitatea fizică.

Fitbit Versa s-a lansat în România. Orice femeie are nevoie de acest ceas inteligent

Așa arată calendarul menstrual în aplicația Fitbit pentru iPhone.

În concluzie, utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informații despre starea lor de sănătate și de fitness, un istoric al activităților fizice realizate sau al ritmului cardiac. Iar în cursul anului, producătorul anunță că gadgetul va integra și alte funcționalități noi, precum remindere, date importante, un sumar al orelor dormite, și sfaturi practice pentru îmbunătățirea stării de sănătate, oferite pe baza informațiilor colectate în aplicația Fitbit.

Încă un amănunt practic deloc de neglijat: în cutia produsului, găsești, pe lângă produs și încărcător, încă o brățară din același material și aceeași culoare, dar de dimensiune diferită – asta ca să sta bine la încheietură indiferent de grosimea sau subțirimea acesteia.

Ceasul inteligent Versa va putea fi achiziționat din oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco și Vodafone, la prețul de 199,95 euro. Iar într-o lună-două, așteptăm să apară și device-urile ACE dedicate în principal copiilor de peste opt ani – niște brățări inteligente care să-i îndemne la mișcare și să-i convingă să stea mai puțin cu ochii în telefonul mobil. Astfel, toată familia se va bucura de mai multă mișcare, sănătate și timp de calitate.

Foto: Fitbit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro