Cele mai absurde experimente făcute de oameni

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cartea recordurilor este o dovadă clară că oamenii au fost dintotdeauna preocupaţi să îşi depăşească propriile limite. Capacităţile supraomeneşti, teribilismul…
 …sau doar lipsa raţiunii îi determină pe unii să se supună experimente şi provocări total absurde, unele mortale.

Cine-i cea mai frumoasă din ţară?

Un studiu recent arată că femeile se privesc în oglindă în medie de 70 de ori pe zi. Mai puţin Kjerstin Gruys care nu s-a mai privit în oglindă de un an.

Nu este o practică superstiţioasă nou descoperită, ci un exerciţiu pentru câştigarea încrederii în sine. Cel puţin aşa susţine Kjerstin Gruys, studentă la Universitatea din California, care, în acest fel, şi-a câştigat încrederea de sine şi are o imagine mai bună despre felul în care arată.

Merită menţionat că Kjerstin Gruys a început acest experiment cu şaşe luni înainte de a se căsători, deci nu a văzut cum arată în ziua nunţii ei. Înainte de a pune în practică experimentul a învăţat să se machieze din instinct, scrieYouBeauty.com.

Testul este o provocare de proporţii având în vedere că majoritatea femeilor suferă de tulburare dismorfică.

Trăieşte cu aer

Cazul deja celebru al indianului Prahlad Jani, de 83 de ani, a uimit doctorii din toată lumea. Bătrânul susţine că nu a mâncat şi nu a băut nimic în ultimii 70 de ani.

Cecetătorii au sărit să îl testeze pe yoghin. Astfel, timp de două săptămâni, bătrânul a fost internat într-o clinică unde, sub atenta monitorizare a cercetătorilor, şi-a continuat stilul de viaţă dintodeauna.

Oamenii de ştiinţă au rămas stupefiaţi de capacitatea bătrânului, binecuvântat de o zeiţă, a explicat acesta miracolul.

S-a îngropat de viu

Scena din Kill Bill, în care Uma Thurman supravieţuieşte îngropată într-un coşciug i-a pus pe gânduri pe doi ruşi, care au vrut să distrugă mitul chiar cu preţul vieţii lor.

Prin urmare, cei doi bărbaţi au săpat o groapă într-o grădină şi au aşezat un sicriu improvizat de ei, dotat cu ţevi pentru ventilaţie. Victima s-a pus în coşciug cu o pătură, o sticlă de apă şi un telefon mobil, iar groapa a fost acoperită cu scânduri de lemn la 20 de centimetri de sol. Omul care a vrut să îşi testeze mitul şi curajul a fost găsit fără suflare în dimineaţa următoare.

Vrea să ajungă la o tonă

Dezideratul femeii care vrea să ajungă la greutatea medie a unei vaci a oripilat o lume întreagă.

Susanne Eman, originară din Arizona, SUA, cântăreşte 330 de kilograme şi vrea să ajungă la 1000, pentru că visul său este acela de a fi cea mai grasă femeie din lume.

Potrivit dailymail.co.uk, femeia vrea să vadă „dacă este posibil să supravieţuieşti la o tonă”. Ea este deja convinsă că acest lucru este posibil deoarece „un deţinător anterior al recordului cântărea 730 de kilograme”, a spus ea, determinată să depăşească recordul.

Susanne consumă peste 20.000 de calorii pe zi.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!