Eve concertează vineri, în Bucureşti

De Unica.ro, pe

Cântăreaţa de muzică hip-hop, Eve, concertează vineri, într-un club bucureştean, au anunţat organizatorii evenimentului. Artista a vândut peste 7 milioane de albume.
Concertul va avea loc în Turabo Society Club, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Eve şi-a lansat primul album solo, intitulat „Let There Be Eve… Ruff Ryders’ First Lady”, în 1999. Acesta a debutat pe locul întâi în Top Billboard 200, fiind pentru a doua oară când o artistă atinge această performanţă.

Cel de-al doilea album al artistei a apărut pe piaţă în anul 2001 şi a prezentat hiturile „Who’s That Girl” şi „Let Me Blow Ya Mind”, realizat în colaborare cu Gwen Stefani, recompensat cu un premiu Grammy.

Nici albumul „Scorpion” nu a fost trecut cu vederea. Acesta a debutat pe locul al patrulea în Top Billboard 200 şi a fost premiat cu Discul de Platină.
Cel de-al treilea album al carierei sale, „Eve-Olution”, avea să+i aducă acesteia discul de aur, în vara anului 2002.

Cantăreaţa a avut colaborări cu artişti precum Jay-Z, Mary J. Blige, Sean Paul, Damian & Stephen Marley, şi s-a lansat, totodată, şi în lumea modei, odată cu lansarea propriei linii de îmbrăcăminte, intitulată „Fethis”.

Câştigătoare a premiului Grammy, actriţă şi prezentatoare tv, Eve Jihan Jeffers s-a născut în Philadelphia, pe data de 10 noiembrie 1978.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro