După 7 ani de relație, ea l-a intrebat de ce a înșelat-o

De Adina Radu, pe

Relațiile sunt extrem de complicate în zilele noastre. O dovedesc zilnic, sute de cupluri care se despart, deși încă au sentimente pentru partenerii lor.

Un cuplu din Statele Unite a luat parte la un experiment serios, dar haios care a avut un rezultat neșteptat.

Curajul celor doi de a fi supuși acestui experiment a făcut înconjurul internetului. Rănile și durerea ce rămân după o relație de lungă durată sunt aproape palpabile.

În cadrul acestui experiment, cei doi au fost puși față în față pentru a-și rezolva problemele rămase neclarificate în timpul relației și pentru a-și aduce aminte de vremurile frumoase ale relației lor de șapte ani. Cei doi s-au despărțit acum doi ani.

Ali și Andrew au fost împreună timp de șapte ani. S-au despărțit din cauza faptului că Andrew a înșelat-o pe Ali de mai multe ori.

Cei doi au crescut împreună și toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească.

Ali a cerut explicații în legătură cu motivul pentru care Andrew a ajuns să o înșele. El a vrut să clarifice faptul că nu a făcut niciodată sex cu alte femei în timp ce încă era în relație cu ea.

Andrew nu a putut să-i ofere fostei sale partenere un răspuns clar asupra motivului pentru care a înselat-o, dar a menționat faptul că și-ar dori să rămână prieteni, pentru că îi este dor de ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!