Două restaurante renumite în Timişoara

De Roxana Andrei, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 15:37

Pentru prima mea călătorie în Timişoara m-am decis să trec pragul celor două restaurante care mi-au fost recomandate de prieteni: Sabres şi River Deck cu specific pescăresc, respectiv japonez.
Timişoara este unul din oraşele pe care nu am avut ocazia să-l vizitez până astăzi, dar este în program până la finele anului. Am o mulţime de prieteni acolo, am auzit atâtea şi am citit destule cât să mă entuziasmez de fiecare dată când mă gândesc la excursie.

Pentru că-mi place să mă pregătesc din timp pentru o călătorie am făcut săpături şi am aflat despre două restaurante la care trebuie să merg.

Peştele la el acasă
Restaurantul Sabres este recunoscut pentru mâncărurile din peşte şi pentru ambianţa relaxantă care se regăseşte în local. Aceasta este potrivită pentru o întâlnire business, cât şi pentru una în doi.

Două restaurante renumite în Timişoara

Pe lângă preparatele din peşte (creveţi cu usturoi, midii sotate sau file de morun la grătar)  meniul mai cuprinde şi preparate din carne de porc şi vită. Alte atracţii sunt şi preparatele din paste cu fructe de mare sau salatele de diverse sortimente.

La capitolul ciorbe ai de unde alege: ciorbă de crab sau de somon, dar şi nelipsitele ciorbe de burtă, văcuţă sau legume.
Dacă mai rămâne loc poţi încerca şi o plăcintă cu aluat fraget cu gem sau o prăjitură Tiramisu.

Adresă: Strada Craiova, numărul 1
Telefon rezervări: 0748.151.643.

Restaurant pe malul Begăi

A doua locaţie pentru care am primit păreri pozitive se numeşte „River deck” şi este formată din terasă, bar şi restaurant. Din ce mi s-a povestit atmosfera este extrem de frumoasă, mâncarea este bună şi accesibilă ca preţ şi arată foarte bine.

Două restaurante renumite în Timişoara

Designul este minimal şi plin de verdeaţă, astfel oferă o senzaţie de natural în ton cu bucătăria asiatică şi mediteraneană specifică locului. Barul unde îţi poţi bea cafeaua dimineaţa în drum spre serviciu oferă şi internet wireless şi muzică lounge ca un masaj de relaxare înainte de o zi grozavă  de muncă.

Restaurantul care se deschide de la orele 13:00 are tot felul de minunăţii japoneze cum ar fi Sushi, Sashimi, Somon în lapte de cocos sau Pui Teriaky care se prezintă artistic din punct de vedere estetic şi îmbină arome de mentă, ghimbir, wasabi sau scorţişoară.

Un adevărat dezmăţ al papilelor gustative!

Adresă: Vasile Pârvan Nr.5, vis-a-vis de Universitatea de Vest, pe malul râului Bega
Telefon rezervari: 0256-499276

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!