Sate pitoreşti în staţiunea Marmaris din Turcia

De Unica.ro, pe

Statiunea Marmaris din Turcia este împânzită de sate pescăreşti, tradiţionale, unde vei petrece concediul de vis pe care fiecare şi-l doreşte. Te vor fermeca frumuseţile naturale, peisajele impresionante cu dealuri şi munţi împăduriţi, plajele superbe, şi arhaicul zonelor combinat cu unele părţi mai dezvoltate, adaptate cerinţelor călătorilor.
Atracţiile satului Turunc

În sudul staţiunii Marmaris, se găseşte pitorescul sat Turunc, ascuns într-un golf frumos, de unde ai o privelişte minunată asupra mării colorată în toate nuanţele de albastru şi a dealurilor cu păduri de pin de un verde luxuriant. O plimbare prin această regiune te va aduce nu doar în mijlocul naturii, ci şi printre o varietate mare de fructe, cu ar fi smochine, rodii şi portocali.

Într-o plimbare alene prin satul Turunc, vei da peste case unde se produc mai multe soiuri de ceai turcesc, pe care trebuie neapărat să le încerci, sau locuri unde sunt ţesute manual covoare cu diverse modele şi culori.

Plaja staţiunii Turunc

Dacă eşti în cautarea unei plaje cu nisipuri aurii fine unde să te relaxezi într-o atmosferă liniştită, atunci plaja din Turunc este exact ceea ce aşteptai. Vei găsi un loc unde domină mirosurile pe care le emană plantele aromatice care cresc aici, cum ar fi cimbrul, frunzele de dafin, salvia şi roscovele.

Nopţile sunt senine, iar lipsa cluburilor de noapte din zonă îti va asigura un concediu lipsit de griji şi frământări, ideal pentru cei care caută linişte şi pace. Iar dacă simţi nevoia unor distracţii nocturne, află că barurile şi cluburile se găsesc la o distanţa de mers cu barca sau cu autobuzul.

Geanina Ichim

Sejur Marmaris Turcia http://www.gullivertours.ro/quicksearch?q=Marmaris

Dena Club Apartment- de la 646 euro/ 2 persoane, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, 021/794.75.07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!