Descoperă Tunisia cu cele mai bune oferte pentru vacanţa de vară 2015!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2015, 11:10
Specialiştii în turism pasionaţi de lumea Orientului sunt invitaţi pe 11 martie să asiste la prezentarea Tunisiei, pentru a descoperi o destinaţie provocatoare care vine cu oferte estivale foarte bune pentru piaţa românească de turism.

Evenimentul este organizat de agenţia de turism Kartago Tours împreună cu Oficiul Naţional pentru Turism Tunisian (ONTT) şi se desfăşoară în cadrul hotelului Crowne Plaza Bucureşti, sala Orhideea, începând cu ora 18:30. Una dintre surprizele serii este de modă, designerul tunisian Fawzi Naouar vă aduce o prezentare, care are loc în Sala Crown Ballroom, de la ora 19:45. Cu acest prilej invitaţii se pot bucura de ţinutele tradiţionale cu accente moderne, şi de vestimentaţia haute couture propusă de designerul amintit. Mai multe detalii despre eveniment şi surprizele (ofertele speciale) ale agenţiei Kartago Tours, aflăm de la consultantul în turism, Catrinel Doroftei.

Reporter: Care este scopul acestui eveniment?

Catrinel Doroftei: Kartago Tours împreună cu ONTT vă prezintă cele mai bune oferte pentru sezonul de vară 2015. Turiştii vor putea afla, aşadar, care sunt atuurile Tunisiei şi ce produs turistic li se potriveşte cel mai mult. Destinaţia rămâne una dintre cele mai interesante zone de vacanţă atât pentru românii care-şi doresc o vacanţă all inclusive, cu familia, cât şi pentru amatorii de sejur combinat cu circuit. Programul de Sahara fiind, în acest sens, vedeta verii în fiecare an.

Tunisia

Reporter: Care sunt ofertele catre Tunisia, ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului?

Catrinel Doroftei: Pentru vara 2015, vom opera chartere către Tunisia, săptămânal – în fiecare zi de miercuri, cu plecare din Cluj Napoca şi Bucuresti (perioada 13.05 – 14.10.2015) cu compania aeriana Tunisair Express. Prima dată avem locuri disponibile din 3 iunie. Pentru un hotel de 3* cu demipensiune, preţurile încep de la 279 euro/persoană, la acelaşi hotel cu all inclusive turistii plătesc de la 309 euro/persoană, pentru un hotel de 4* cu demipensiune preţurile pornesc de la 269 euro/persoană, în timp ce la all inclusive preţurile încep de la 359 euro/persoană. Turiştii care vor să se cazeze la un hotel de 5* cu demipensiune, vor plăti pentru 7 nopţi de cazare 349 euro/persoană, în timp ce pentru all inclusive de la 459 euro/persoană. Toate pachetele includ transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare şi tipul de masă specificat.

Reporter: Pentru turiştii care vor să călătorească în Egipt, ce oferte aţi pregătit?

Catrinel Doroftei: Şi în această vară continuăm cu charterele pentru Egipt- Hurghada, cu plecare săptămânală din Cluj Napoca şi Bucureşti, în fiecare zi de miercuri, în perioada 10.06 – 21.10.2015, zbor cu compania Nesma Airlines. Ca oferte speciale avem preţuri începând cu 249 euro/persoană, pentru 7 nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 3*, şi 339 de euro/persoana cu all inclusive, în timp ce pentru un hotel de 4* cu demipensiune preţurile pornesc de la 269 euro/persoană, iar la all inclusive de la 329 euro/persoană. Pentru hotelurile de 5* cu demipensiune, preţurile încep de la 419 euro/persoană, iar la all inclusive de la 379 de euro/persoană, transport cu avionul şi transferuri.

Reporter: Ce pachete speciale vor fi prezentate în cadrul evenimentului?

Catrinel Doroftei: Kartago Tours a pregătit o mulţime de surprize pentru turiştii care vor să descopere Tunisia şi Egipt. Aş începe cu croaziera pe Nil de o săptămână sau două săptămâni (una de vizite şi una de sejur).

Croaziera Zoser (1 săptămână) la un hotel de 3* cu demipensiune şi vas de croazieră FB 5*- preţurile pornesc de la 789 euro/adult, în timp ce pentru un hotel de 4* cu demipensiune şi vas de croazieră FB 5*- de la 799 euro/adult. La all inclusive pentru un hotel de 3*, cu vas de croazieră FB 5*- un adult plăteşte de la 819 euro, iar la 4* cu all inclusive, vas de croaziera FB 5*-839 euro.

Şi pentru Croaziera Sphinx avem oferte speciale pentru un sejur de două săptămâni – una de vizite, una de sejur, preţurile pornesc de la 1009 euro/persoană la hotel de 3* cu demipensiune, vas de croazieră FB 5*, pentru 4* cu demipensiune- vas de croaziera FB 5* – de la 1079 euro/adult, la hotel de 3* cu all inclusive, 5* vas de croaziera FB – de la 1109 euro/adult, iar pentru un hotel de 4* cu all inclusive şi vas de croaziera FB 5*- de la 1179 euro/adult.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!