Decizia surprinzătoare a unui patron italian. Ce va face cu banii pe care i-a strâns toată viața

De Unica.ro pe
Pentru că nu are copii care să-i moștenească averea, Vinio Bulla, a luat o decizie surprinzătoare în ce privește banii pe care i-a strâns de-a lungul vieții.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani locuiește într-o localitate cu numai 2500 de locuitori, Caltrano, și este patronul unei fabrici pe care a înființat-o în urmă cu ani de zile. Afacerea a mers bine, așa că banii s-au adunat în contul lui Bulla. El spune că nu vrea să moară cu banii în bancă motiv pentru care a luat o decizie surprinzătoare.

Întreaga avere va ajunge la oamenii care lucrează pentru Vinio, în fabrica lui. Însă, pentru a primit o sumă de bani, angajații trebuie să aibă copii. Chiar și după moartea patronului, angajații care devin părinți vor primi o primă. De asemenea, copiii vor avea alocații asigurate de fabrică.

Gestul suficient de surprinzător pentru a deveni subiect de știre, nu îi miră, totuși, pe oamenii din localitatea Caltrano. Aceștia sunt obișnuiți să primească ajutor din partea lui Vinio Bulla, care nu a concediat niciun angajat din fabrica sa nici măcar în perioada crizei economice, chiar dacă asta a însemnat să facă el însuși sacrificii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO