Decizia surprinzătoare a unui patron italian. Ce va face cu banii pe care i-a strâns toată viața

De Unica.ro pe
Pentru că nu are copii care să-i moștenească averea, Vinio Bulla, a luat o decizie surprinzătoare în ce privește banii pe care i-a strâns de-a lungul vieții.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani locuiește într-o localitate cu numai 2500 de locuitori, Caltrano, și este patronul unei fabrici pe care a înființat-o în urmă cu ani de zile. Afacerea a mers bine, așa că banii s-au adunat în contul lui Bulla. El spune că nu vrea să moară cu banii în bancă motiv pentru care a luat o decizie surprinzătoare.

Întreaga avere va ajunge la oamenii care lucrează pentru Vinio, în fabrica lui. Însă, pentru a primit o sumă de bani, angajații trebuie să aibă copii. Chiar și după moartea patronului, angajații care devin părinți vor primi o primă. De asemenea, copiii vor avea alocații asigurate de fabrică.

Gestul suficient de surprinzător pentru a deveni subiect de știre, nu îi miră, totuși, pe oamenii din localitatea Caltrano. Aceștia sunt obișnuiți să primească ajutor din partea lui Vinio Bulla, care nu a concediat niciun angajat din fabrica sa nici măcar în perioada crizei economice, chiar dacă asta a însemnat să facă el însuși sacrificii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro