De Paşte, oferă un dar cu suflet!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 martie 2015, 15:19
Suntem într-o perioadă în care ne gândim mai mult la cei din jurul nostru şi vrem să le arătăm acest lucru prin gesturi frumoase.

Cu Avon poţi oferi un cadou către cineva drag, un dar care e de fapt şi un ajutor pentru o femeie aflată într-o situaţie critică – diagnosticată cu cancer la sân sau victimă a violenţei domestice.

Lider pe piaţa cosmeticelor de la noi din ţară, începând cu anul 2002, AVON şi-a propus să ofere independenţă femeilor din România, indiferent dacă acest lucru presupune independenţă financiară, sănătate sau o viaţă trăită în demnitate. De aici şi până la campaniile sociale desfăşurate şi susţinute de AVON nu a mai fost decât un singur pas.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor şi Campania Respectului, AVON luptă împotriva cancerului la sân şi a violenţei domestice finanţând programele destinate informării şi educării femeilor din România şi achiziţionând echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toate pacientele diagnosticate cu cancer la sân.

avon campanii sociale

Dacă îţi doreşti să sprijini şi tu iniţiativa AVON, mai ales acum, în prag de sărbători, poţi comanda produse sociale prin avon.ro, pe care le poţi dărui apoi celor dragi. Toţi banii încasaţi în urma vânzării acestor produse ajung în sprijinul femeilor care au nevoie de ajutor, fiind fie victime ale cancerului la sân, fie victime ale violenţei domestice.

Toate produsele scoase la vânzare pentru a susţine cele două campanii sociale AVON, pot fi cumpărate de aici.

Dacă vrei să dăruieşti o bijuterie, ai de ales între bratara respectului şi setul de 3 perechi de cercei. Unei pasionate de modă îi poţi oferi tricoul MURMUR sau tricoul Ioana Avram. A cincea opţiune este buretele de baie roz, un cadou pe care oricine îl va găsi util.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!