De neratat în Aprilie — Breslo Handmade Hub, primul eveniment oficial Breslo.ro din ultimii 4 ani

De Unica.ro, pe
După 4 ani în care ne-am cunoscut doar online, comunitatea Breslo.ro va invită la Breslo Handmade Hub, un eveniment ce se anunţă printre cele mai creative din această primăvară.

Breslo Handmade Hub va avea loc în weekend-ul de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureştiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc).

Eveniment Facebook: click aici

Website eveniment: click aici

Breslo Handmade Hub va fi o ocazie unică pentru publicul bucureştean de a-şi cunoaşte artiştii preferaţi şi de a cumpăra cadourile pentru Paşte şi Florii într-o atmosferă creativă, îmbogăţită cu degustări de dulciuri de casă, şedinţe foto, sushi proaspăt pregătit şi ateliere gratuite pentru pasionaţii de handmade.

60 de creatori talentaţi şi sute de cadouri handmade pentru Paşte şi Florii

Zona de târg din cadrul evenimentului este pregătită special pentru sărbătorile de primăvară, cu sute de produse lucrate manual: haine, genţi, cosmetice bio, bijuterii, jucării şi decoraţiuni.

Zonă amenajată pentru şedinţe foto cu profesioniştii de la F64

În parteneriat cu fotografii F64, zona foto din cadrul evenimentul va fi amenajată special pentru portrete profesioniste cu accesorii florale.

Degustare de sushi proaspăt pregătit, în weekend-ul cu dezlegare la peste

Chefii My Sushi vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca sortimentele lor de sushi, precum şi de a cumpăra porţii pentru acasă.

Degustări de tarte, prăjituri şi dulceţuri de casă, alături de Aqua Carpatica

House of Goodies şi Bunicel vor servi delicii home-made, alături de Aqua Carpatica

Ateliere creative pentru pasionaţii de handmade

Creatorii de la Breslo Handmade Hub vor învăţa vizitatorii să îşi creeze propriile bijuterii, decoraţiuni, cosmetice home-made şi multe alte produse handmade.

_______________

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de produse handmade şi materiale art&hobby, câştigându-şi locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!