Curăţenie perfectă de Crăciun cu aspiratoarele fără sac Philips PowerPro!

De Unica.ro pe

Cu o putere extremă de aspirare, simplu de folosit şi de curăţat, aspiratoarele Philips PowerPro te ajută să termini curăţenia de Crăciun în timp record.
Podele mai curate într-un timp mai scurt. Acesta este motivul pentru care Philips a conceput noua gamă PowerPro, aspiratoarele de ultimă generaţie fără sac. Combinând tehnologia PowerCyclone cu filtrele inteligente HEPA şi cu un efort minim în utilizare pe orice tip de suprafeţe, ele oferă o curăţenie optimă într-un timp mai scurt. Pentru ca tu să termini curăţenia de Crăciun în timp record şi să te poţi concentra pe lucrurile care contează cu adevărat în această perioadă a anului.

Care sunt avantajele aspiratoarelor Philips PowerPro

Tehnologia PowerCyclone separă în mod eficient praful de aer dintr-o singură mişcare, iar sistemul rapid de golire „Click & Go” permite o curăţare uşoară a recipientului de colectare a prafului, fără a-l împrăştia în jur.
În plus, aspiratoarele Philips PowerPro conţin filtrul HEPA, un filtru antialergic de maximă eficienţă care captează chiar şi cele mai mici particule de praf pentru ca şi cei mai sensibili membri ai familiei să se bucure de Sărbători fericite.

Ce aspirator Philips PowerPro ţi se potriveşte

Aspiratorul PowePro Compact, cu un motor de 1800 W, este mic, uşor şi simplu de folosit, iar mânerul ergonomic îţi permite să cureţi perfect toate colţurile.
Aspiratorul PowerPro Active, cu motor de 2000 W, este rapid, eficient, dar suficient de uşor ca să-l poţi mânui fără probleme. Tubul telescopic din aluminiu este cu 50% mai uşor decât tuburile standard.
Aspiratorul Philips PowerPro, cu un motor de 2000 W, este cel mai performant membru al familiei PowerPro şi aspiră cu 40% mai mult praf. Datorită tubului telescopic din aluminiu, cu 50% mai uşor decât tuburile standard, este uşor de folosit de oricine.
Poţi câştiga şi tu unul din cele cinci aspiratoare Philips PowerPro. Vezi AICI ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro