Cumpărături în Portul Veneţian, în Chania

De Unica.ro, pe
Vacanţa poate deveni şi mai frumoasă dacă o zi o vei dedica în întregime shoppingului. Insula Creta păstrează pentru fiecare călător o mulţime de locuri unde vei găsi de la suveniruri unicat, până la obiecte de uz casnic, toate la preţuri foarte accesibile. Iar când, la toate acestea se adaugă şi peisaje de neuitat, atunci sejurul tău va fi perfect!

Îmbină istoria cu modernitatea

Chania este poate cel mai bun exemplu de oraş cretan, unde arta shoppingului este îmbinată armonios cu istoria şi modernitatea. Pe insula de poveste a Greciei te poţi bucura de câteva zile în care relaxarea, plimbările printre raioanele de cumpărături şi poveştile cu şi despre veneţieni îţi vor deschide apetitul pentru explorarea zonelor cu care oraşul se mândreşte. Şi numai spunem nimic de bucătăria oraşului… hmm, o adevărată savoare pentru simţurile tale.

Dacă vrei să îmbină utilul cu plăcutul, îţi recomandăm o plimbare la apus, în zona Portului Veneţian. Zidurile vechi de apărare încă rezistă vremurilor moderne, iar zona brodată de cafenele, baruri şi taverne tradiţionale este renumită nu doar pentru poveştile medievale pe care le păstrează ci pentru strada Skridloff, de unde îţi poţi achiziţiona o mulţime de produse tipic oraşului. Preţurile mici şi toate tipurile de obiecte, de la suveniruri până la decoraţiuni interioare sau produse de beauty, au făcut din această stradă, printre cele mai vizitate zone ale Chaniei.

Cu valiza plină de suveniruri

Strada Skridloff leagă strada principală El. Venizelou cu Portul Veneţian şi este împânzită de magazine, de tarabe improvizate şi comercianţi ambulanţi care te uimesc cu produse care mai de care mai interesante. Trebuie neapărat să cumperi o cruce lucrată în lemn de măslini, trăsuri în miniatură în lemn de portocal sau lămâi, decoraţiuni din sticlă sau ceşcute pictate manual.

Early Booking Chania

Hotel Pantheon 3*- de la 375 euro/persoană, 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenţă turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

de Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!