Cum și-a consolat un băiețel mama îndoliată

De Adina Radu pe
O femeie a decis să-și scrie povestea emoționantă pe rețelele sociale. Cum a trecut peste moartea unui copil și, mai ales cum mezinul familiei a ajutat-o să treacă peste asta.

“Am fost binecuvântați cu trei băieți frumoși. Fiecare ne aduce ceva special în viața noastră. Fiecare are o personalitate deosebită. De exemplu, mezinul, Bogdănel este un optimist 100%. Dimineața se trezește devreme, se bagă în patul nostru, noi îi spunem să se culce la loc, că e prea devreme să ne trezim, dar el ne spune că va fi o dimineață minunată pentru că aude păsările cântând.

La grădiniță, i s-a dat mai demult o temă: să deseneze un tigru. Bogdănel nu e prea talentat la desen, a desenat un tigru cu capul strâmb și un ochi care părea a fi închis. Când l-a întrebat educatoarea de ochiul închis, el i-a spus că tigrul le face cu ochiul celor care se uită la el.

Băiatul nostru cel mare, Petru s-a îmbolnăvit de o boală foarte grea și a murit repede. Bogdănel avea vreo șapte ani.

În seara de după înmormântare m-am dus să-l învelesc pe cel mic. De obicei, stăteam pe pat și îl mai întrebam de ce a mai făcut la școală. În aceea noapte, am stat pe pat neputând să spun nimic. Bogdănel a decis să rupă tăcerea.

– Îmi pare rău pentru noi mami, dar mai rău îmi pare pentru ceilalți.

– Poftim?

– Oamenii care nu l-au cunoscut pe Petru. Nu-i așa că am fost norocoși să-l avem pe Petru lângă noi atâta timp? Gândește-te la oamenii care nu au fost la fel de norocoși, cei care nu l-au cunoscut. Suntem cu adevărat norocoși.”

Sursa foto 123rf

Citește și Povestea copilului sărman care vindea pixuri și creioane în fața unui restaurant

Citește și Povestea balerinei care își continuă visul după ce a rămas fără un picior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro