Cum să atragi karma pozitivă

De Diana Zagrean, pe
Secretul fericirii constă, de cele mai multe ori, în lucrurile mici, în momentele de bunătate și de pace interioară. Vezi cum să atragi karma pozitivă în viața ta, cu câteva trucuri simple și la îndemână.

Dimineața, când ieși pe ușă, adu-ți aminte să zâmbești. Fă asta în trafic, la chioșcul de ziare și la coadă la cafea. În fiecare zi!

Lasă pe cineva să treacă în fața ta în trafic. Zâmbește când omul îți mulțumește, iar dacă nu o face, nu te întrista și zâmbește oricum.

Scrie un bilețel haios sau plin de iubire și strecoară-l în buzunarul persoanei iubite.

Lasă un bacșiș generos și desenează un smiley face pe nota de plată.

O dată pe lună, contactează un prieten cu care ai pierdut legătura, sau cu care nu ai vorbit de mult timp. Reluarea legăturilor de prietenie vechi îți va schimba starea de spirit și karma.

Fă-i cadou mamei sau bunicii o zi la spa. Cumpără un voucher de reducere dacă nu îți permiți ceva foarte scump și fițos.

Fă un compliment din senin, unei persoane necunoscute. Lumea tinde să fie răutăcioasă și rece cu străinii. Stai la stop? Întreabă colega de semafor de unde și-a luat pantofii ăia superbi. Îi va face ziua mai frumoasă și tu te vvei îmbogăți karmic.

Ține ușa de la lift sau de la scara de bloc pentru vecini sau colegi pe care nu-i cunoști.

Oferă-te să stai cu copiii sau pisica prietenilor tăi în următorul weekend, ca să poată pleca în vacanța aia la care visau de luni de zile.

Nu claxona pe nimeni o zi întreagă, rezistă tentației și nervilor, mestecă gumă sau ascultă muzica mai tare dacă simți că cedezi.

La coadă la supermarket, lasă pe cineva să treacă în fața ta la rând, chiar dacă are mai multe produse ca tine.

Fă prăjitura preferată a prietenei tale după o rețetă de pe Internet. Trimite-i prăjitura prin curier, în mijlocul zilei la muncă.

Sursa foto femeie lotus parc: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!