Crezi în reîncarnare? Semne că ai trăit și alte vieți

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2016, 14:42
Există credința că multe dintre trăsăturile, temerile, visele noastre sau că o mare parte din reacțiile noastre în fața anumitor situații reflectă experiențe trăite în vieți anterioare.

Cei care cred în reîncarnare știu că există anumite experiențe spirituale care le confirmă faptul că au mai fost pe Pământ. Însă sunt și persoane care nu cred în acest fenomen și care se întreabă, de multe ori, de ce se comportă într-un anumit fel atunci când se confruntă cu o situație.

Vise recurente

Visele ne reflectă subconștientul și, în timp ce anumite viziuni recurente din timpul somnului pot scoate la iveală anumite traume sau temeri, altele reflectă experiențe anterioare. Așadar, dacă ai vise legate despre faptul că locuiești într-un castel, în secolul XV, este posibil ca acestea să vină dintr-o viață anterioară.

Amintiri despre locuri pe care nu le-ai văzut niciodată

Există cazuri în care persoane care nu au vizitat niciodată un anumit loc pot da detalii neobișnuit de exacte despre acesta. Dacă de multe ori acestea potreflecta o imaginație bogată, au fost numeroase dovezi despre persoane care au dat informații exacte despre locuri unde au mai trăit în trecut.

Ești foarte intuitivă

Intuiția este capacitatea de a echilibra conștientul și subconștientul, accesând instinctele primare și o înțelepciune profundă. Dacă ai o intuiție foarte bună, atunci este posibil să rezide din trecutul vieților anterioare.

Deja vu

Cu toții am avut această experiență cel puțin o dată în viață. Este acel moment bizar pe care avem senzația că l-am mai trăit o dată. De cele mai multe ori, momentele déjà vu  vin în mod spontan și sunt create de mirosuri, sunete, imagini, gustul anumitor mâncăruri sau alte senzații. În timp ce unii susțin că déjà vu reprezintă un proces care are loc la nivel cognitiv, alții au sugerat ideea unei experiențe din trecut.

Citește și: Deja vu, un mister al creierului uman

Ești empatică

Persoanele empatice sunt capabile să-și însușească emoțiile altora, uneori chiar durerile fizice ale celor din jur. Mulți dintre cei care sunt empatici, spun specialiștii în fenomene paranormale, au trăit alte vieți.

Ai o afinitate pentru anumite perioade istorice

Se spune că dacă te atrag în mod inexplicabil anumite culturi sau perioade istorice acest lucru reprezintă o reminiscență a trăirilor tale dintr-o viață anterioară pe care ai experimentat-o în locul, cultura sau perioada respective.

Frici sau fobii inexplicabile

Multe dintre amintirile sau experiențele noastre vin din copilărie, dar și din viețile anterioare. Se pare că putem experimenta probleme din trecutul trăit în alte vieți sub forma unor temeri sau fobii pe care le avem în mod inexplicabil.

Citește și: De la claustrofobia sexuală la partenofobie: cele mai ciudate fobii

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!