Concert Scorpions, în iunie la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

După cinci concerte susţinute în faţa fanilor români, Scorpions revine în România în vara acestui an. Concertul este programat să aibă loc pe 9 iunie, pe scena Zone Arena…

 … din Bucureşti, anunţă organizatorii Project Events care au negociat timp de un an pentru a aduce trupa în România, potrivit Mediafax.

Evenimentul face parte din turneul de anvergură „Get your Sting and Blackout World Tour 2010/ 2011″ prin care membrii formaţiei germane îşi iau adio de la publicul mondial.

În 2009, concertul pe care Scorpions ar fi urmat să îl susţină în Capitală pe 5 noiembrie a fost anulat în ultimul moment, din cauză că organizatorul a întârziat plata unei rate către artişti, iar anul trecut, trupa a fost nevoita să anuleze o parte din concertele programate în octombrie, după ce solistul Klaus Meine a fost diagnosticat cu lariginită.

Pentru concertul abia confirmat de Zone Arena, preţurile biletelor vor fi 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A, 265 de lei în faţa scenei şi 350 de lei la tribună.

Tichetele vor fi puse în vânzare începând cu data de 10 februarie şi vor putea fi cumpărate din magazinele Diverta, Sala Palatului, librăria Eminescu, magazinul Victoria, magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1 şi online, pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.

Scorpions are la activ cinci concerte în Romania: la Rock’ 93, la festivalul Cerbul de Aur 2002, la Sala Polivalentă din Capitală (8 octombrie 2004 – promovarea albumului Unbreakable), în Piata Mare din Sibiu (10 noiembrie 2007) şi pe 23 octombrie 2008, la Zilele Craiovei. 

Ascultă în continuare una dintre cele mai faimoase balade din toate timpurile.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro