Cine va cânta imnul oficial de la Campionatul Mondial din 2018 VIDEO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 12:58
 

Una dintre cele mai populare competiții sportive din lume va avea loc anul acesta în Rusia. Iată cine va cânta imnul oficial de la Campionatul Mondial din 2018.

Cea de-a 21-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal se va desfășura în Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iulie, acesta fiind primul turneu care va avea loc în Europa de Est.

Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare ediție a competiței internaționale un artist ales de FIFA interpretează imnul care se va auzi în timpul Cupei Mondiale.

De-a lungul anilor, mulți artiști cunoscuți la nivel internațional au cântat imnul CM, printre care Arrow,Ricky Martin, Pitbull, Jennifer Lopez, Toni Braxton, R. Kelly sau Gianna Nannini & Edoardo Bennato.

În 2010, Shakira a fost cea care a urcat pe scenă la deschiderea unuia dintre cele mai populare evenimente sportive din lume. „Waka Waka”, piesa interpretată în 2010 de artista columbiană împreună cu grupul Freshly Ground din Africa de Sud, este imnul care a înregistrat cel mai mare succes din istoria Fifa World Cup.

Cei care vor cânta imnul oficial la Campionatul Mondial din 2018 sunt Nicky Jam, un artist de origine portoricană, născut în Statele Unite, Era Istrefi și Will Smith.

Piesa se numește „Live it up” și a fost lansată în mod oficial de FIFA.

Și cântăreața uruguayană Natalia Oreiro, cunoscută și îndrăgită de publicul din România pentru rolurile din telenovele latino-americane a lansat o varianta oficială a cântecului său compus special pentru Cupa Mondială de Fotbal. ”United by love” (Uniţi prin dragoste) este o piesă cu versuri în engleză, spaniolă şi rusă.

Citește și:

Casa Shakirei și a lui Pique a fost jefuită

Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!