Cinci seriale tv pe care să nu le ratezi

De Roxana Andrei, pe

Este moda serialelor! Să cunoşti poveştile din „Anatomia lui Grey” sau să ştii ce se întâmplă cu celebrul doctor House este deja un „must” în zilele noastre. Fii şi tu în temă!
Din fericire câteva din serialele care au făcut vâlvă în străinătate sunt difuzate şi la noi.

Controversatele poveşti din „Gossip Girl”, problemele cu narcoticele ale doctorului House, amuzanta Liz Lemon, dramele lui Meredith Grey sunt subiecte de discuţii în mai toate cercurile de prieteni.

„30 Rock”

Serialul care va reuşi să te binedispună indiferent de gradul tău de stres.

Comedia are ca protagonistă o scenaristă a unei emisiuni de divertisment, Liz Lemon (Tina Fey), care trebuie să se înţeleagă cu arogantul ei şef, irlandezul Jack Donaghy (Alec Baldwin), să conducă o echipă ciudată, să o susţină moral pe prietena ei, o actriţă ratată cu tendinţe de victimizare şi să-şi trăiască viaţa de femeie singură. Pe lângă toate adunate mai apare în program şi Tracy Jordan, un star nebun care-i face tot felul de şicane.

Serialul este extrem de amuzant şi te prinde încă din primele momente. Este uşor, relaxant, fără dramă şi poveşti care să te întristeze. Alec Baldwin, surpriza serialului, este demenţial şi pentru asta a primit un „Glob de Aur” pentru interpretare.

Se difuzează la TVR1 în fiecare luni de la orele 23:00.

„Dr. House”

Dacă nu ai urmărit serialul cu siguranţă ai auzit măcar de personaj, devenit între timp un idol. Excentricul doctor House (Hugh Laurie), un arogant care nu crede în oameni, este specialist în diagnosticarea bolilor rare. Împreună cu echipa sa pe care o testează cu maliţiozitate acesta reuşeşte să vindece condamnaţii la moarte.

Este tipul pe care dacă l-ai întâlni l-ai urî din cauza comportamentului antisocial, dar l-ai iubit pentru mintea strălucită. În spate are şi el o poveste care între timp l-a făcut şi dependent de narcotice.

Serialul care îmbină drama, misterul cu umorul sarcastic şi un joc actoricesc remarcabil a strâns până acum millioane de fani în întreaga lume.

Se difuzează în fiecare joi de la orele 23:00 pe TVR 1 şi de miercuri până sâmbătă de la orele 13:00 şi 21:00 pe AXN.

Atenţie, creează dependenţă!

„Gossip Girl: Intrigi la New York”

Pe lângă faptul că personajele din serial au devenit fashion icon-uri, acestea au reuşit să capteze atenţia tuturor celor care s-au uitat măcar la un episod. Ca să nu mai vorbim de presă care este cu ochii pe ei atât în film, cât şi în viaţa reală.

O poveste intrigantă ce implică tinerii din înalta societate şi secretele lor. Dragoste, bani, sex, droguri, prietenie sunt doar câteva teme pe care serialul le atinge.

Răutăcioasa Blair Waldorf face un cuplu minunat cu Nate Archibald, un sex simbol putred de bogat. Serena van der Woodsen decide să se cuminţească, dar cât va dura până revine la dezmăţ şi alcool? Chuck Bass este sarea şi piperul – desfârnatul petrecăreţ care fumează iarbă la zece dimineaţa, bea până uită cum îl cheamă şi se dă la toate femeile.

La polul opus sunt „săracii” Jenny şi Dan Humphrey, discriminaţi şi priviţi cu superioritate de Upper East Sidders.

Cine s-ar fi aşteptat ca nişte puşti de liceu plini de bani să aibă atâtea probleme? Şi ce probleme… serialul este intrigant, amuzant, dramatic uneori, picant şi cu o coloană sonoră însemnată.

Se difuzează în fiecare sâmbătă de la orele 13:15 la ProTv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2