Chef Joseph Hadad, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodatã!

De Unica.ro, pe

Ipostază inedită pentru chef Joseph Hadad, care va executa o săritură spectaculoasă în marea finală „Splash! Vedete la apă”, difuzată duminică.
De-a lungul celor peste 35 de ani de experienţã culinarã, juratul Top Chef, Joseph Hadad, se poate lãuda cu o carierã demnã de invidiat: a gãtit pentru numeroase personalitãţi din lumea politicã, muzicalã sau sportivã, dintre care îi amintim doar pe regele Juan Carlos,  Madonna, Michael Jackson, Bill Clinton, prinţul de Liechtenstein, Gorbaciov sau Mitterand. Deşi s-ar putea crede cã şi-a petrecut mai tot timpul în bucãtãriile din lumea întreagã, Chef Joseph  a avut de curând ocazia sã demonstreze cã nici sportul nu îi este indiferent, acesta fãcând înot de performanţã.
Chef Joseph a venit special de la Bucureşti în marea finalã „Splash! Vedete la apã”, difuzatã duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1,  pentru a le pregãti finaliştilor un meniu special, chiar înainte de ultima provocare a show-ului. Concurenţii însã l-au întâmpinat cu o provocare pe mãsurã: l-au invitat sã încerce şi el o sãriturã.
DJ Wanda l-a încurajat pe Chef: „Dacã am sãrit eu, dumneavoastrã o sã reuşiţi, cu siguranţã!”. Şi pentru cã lui Chef îi plac provocãrile, nu a stat pe gânduri. Juratul Top Chef a executat o sãriturã extraordinarã, de la platforma de 7 m, cu care i-a cucerit pe loc pe juraţi: „Chef Hadad, ai fost impresionant!” au exclamat aceştia.
joseph hadad

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro