Cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

De Unica.ro, pe

Câştigă sute de milioane de dolari, frecventează cele mai scumpe localuri şi deşi îşi permit, vorba aceea, să arunce banii pe fereastră, vedetele sunt foarte zgârcite.

Mult mai econome decât persoanele cu venituri modeste, când vine vorba de şpagă, unele celebrităţi se fac că nu cunosc această practică, iar dacă le lasă totuşi inima să pună câţiva cenţi în plus peste nostă, este considerat uneori mult comparativ cu alele care nu lasă un sfanţ.

Iată care sunt cele mai zgârcite vedete de la Hollywood.

Tiger Woods

Tiger Woods probabil că nu va mai ajunge pe primul loc în clasamentul jucătorilor de golf, dar în mod cert este pe primul loc în topul zgârciţilor.
Cu un venit net estimat la 500 de milioane de dolari, cel mai cunoscut sportiv de golf nu se prea îndură să lase bacşiş.

Cei de la The Post Game l-au clasat pe primul loc în topul lor, în urma unei întâmplări petrecute în cazinourile din Las Vegas, când Tiger Woods a jucat o mână de 10,000 de dolari la blackjack şi a lăsat crupierei 5 dolari şpagă.
Sportivul se scuză mereu că nu poartă niciodată bani cash la el.

Madonna

Din 2009, veniturile reginei pop au scăzut simţitor, de la 110 mil. dolari la aproape jumătate, la 58 milioane dolari în 2010. Dar nu acesta este motivul pentru care „material girl” a lăsat 18 dolari pentru o factură de 400 de dolari.

Barbara Streisand

Barbara Streisand este şi mai zgârcită decât cea mai zgârcită vedetă de la Hollywood. Revenită în atenţia publicului datorită hitului  de la „Duck Sauce”, diva este la fel de faimoasă şi pentru bacşişul de 10 dolari pe care l-a lăsat pentru o notă de plată de 457 de dolari.

Jeremy Piven

Lui Ari Gold din serialul „Anturaj” nu îi prea place tovărăşia când vine vorba de bani. În momentul în care actorul a băgat mâna în buzunar să scoată o mică atenţie, a scos un pix pentru a lăsa un autograf pe un DVD cu serialul „Entourage”.

Usher

 
Şi cântăreţul R&B recurge la acelaşi „tips” folosit de Jeremy Piven când trebuie să lase bani. Starul consideră că semnătura sa este şi aşa mult prea valoroasă ca să mai lase şi bani pe deasupra.

Mariah Carey

În cazul acestei dive, pretenţiile sunt la cele mai înalt nivel. Pentru serviciile ireproşabile pe care le solicită, Mariah Carey nu dă doi bani, adică nicio şpagă.

Sean Penn

Remarcabilul actor este la fel de zgârcit când mănâncă în oraş. Nu în sensul în care alege specialităţi ieftine, ci atunci când trebuie să aprecieze priceperea bucătarilor şi ospitalitatea chelnerilor. Mai exact, Sean Penn nu se înduplecă să lase niciun sfanţ peste nota de plată. Cine ar cuteza să comenteze, ştiind că este şi destul de violent cu paparazzi? Nu am aflat încă reacţia lui Scarlett Johansson.

Bill Cosby

Celebrul actor din seria îndrăgita serie TV „I Spy” din anii ’65, şi din „Sesame Street” cu haioasele păpuşi Muppets, a mai jucat de atunci în producţii de succes, prin urmare nu este un pensionar sărac.
Pentru o factură de 350 de dolari, Bill Cosby a lăsat bacşiş doar 3 dolari mari şi laţi.

Miley Cyrus

Chiar şi aşa, casierul a fost chiar norocos comparativ cu chelnerul care a servit-o pe Hannah Montana, căci tânăra actriţă, care se numără printre cei mai bogaţi adolescenţi, nu practică acest obicei valabil peste tot în lume.
Miley Cyrus a aşteptat până la ultimul dolar, după ce a plătit 70 de dolari nota de plată la un restaurant.

Al Pacino

Cu părere de rău, venerabilul actor este zgârcenia întruchipată. Nu lasă nici şpagă, dar mai mult se şi tocmeşte cu vânzătorii pentru discount sau vreo promoţie specială.

Într-un an de Crăciun, actorul a cumpărat cel mai mic brad din piaţă, pe care l-a plătit Beverly D’Angelo, mama gemenilor Anton James şi Olivia Rose pe care îi au împreună. În acest timp, Al Pacino cerea o reducere.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!