Foto: manechinele XXL, opusul anorexiei

De Nicoleta Galeteanu pe

Queen Latifah

Actriţă remarcabilă, cântăreaţă respectată de hip-hop şi imaginea unor importante companii de lenjerie intimă şi cosmetice, Queen Latifah poate fi considerată o regină a modelelor plinuţe.

Vezi cum arată astăzi cele mai adorate manechine autohtone.

Deşi nu a defilat pe acelaşi catwalk cu Naomi Campbell, simpatica actriţă este un model preferat de prestigioasele ateliere de creaţie care au lansat linii vestimentare „plus-size” (numele său fiind asociat adesea cu Curvations), pozând în reclame extrem de seducătoare. Actriţa, deţinătoare a unui Glob de Aur, are o linie vestimentară pentru femeile plinuţe, sperând să redea acestora încrederea de sine şi sentimentul de a se simţi bine în pilea lor, declarase Queen Latifah la lansarea acesteia.

Mia Tylor

A prezentat pentru cei mai faimoşi creatori de modă, a pozat pentru prestigioase reviste de modă şi a reuşit singură să demonstreze frumuseţea şi sub alte forme. Mia, fiica rockerului Steven Tyler (solistul trupei Aerosmith) şi a actriţei decedate Cyrinda Fox, este în prezent unul dintre cele mai apreciate modele plus-size.

Foto: manechinele XXL, opusul anorexiei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3