Cele mai importante legi ale Karmei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:13
Cei mai mulți oameni se gândesc la Karma ca la o pedeapsă, însă lucrurile nu sunt chiar atât de rele precum crezi. Vezi care sunt legile care te vor ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează Universul.

Karma înseamnă „acțiune” în limba sanscrită și înseamnă că, atunci când trimiți ceva negativ în Univers, un gând sau o acțiune, această energie se va întoarce la tine. Poți folosi Karma în avantajul tău, dacă îi înțelegi mai bine legile după care funcționează.

Legea umilinței

Legea umilinței se bazează pe faptul că nu vei schimba o situație dacă refuzi să o accepți, potrivit higherperspectives.com. Dacă, de exemplu, îți privești oponentul ca pe un dușman, înseamnă că nu te concentrezi pe ce anume trebuie să faci tu, ca să îl învingi, și nu vei reuși să faci niciun progres.

Legea creației

Legea creației sugerează că viața nu se întâmplă pur și simplu, ci are nevoie de participarea ta. Mediul care te înconjoară are legătură cu starea ta de spirit. Tu ești Universul, astfel că este important să ții pe lângă tine lucruri care te fac fericită. Așa vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești în viață.

Legea evoluției

Legea evoluției susține că, dacă vrei să crești spiritual, trebuie să te schimbi. Nu este o soluție să schimbi oamenii din jurul tău și locul în care trăiești, pentru că problema este la tine. Când schimbi felul în care te raportezi la lume, schimbi și lumea.

Legea responsabilității

Legea responsabilității se bazează pe faptul că, dacă ceva nu merge bine în viața ta, înseamnă că ceva chiar nu merge bine. Lucrurile care te înconjoară sunt o reflecție a ta, astfel că dacă vrei să îți îmbunătățești viața, trebuie să găsești problema și să iei măsuri.

Legea conexiunii

Legea conexiunii scoate în evidență faptul că, dacă două lucururi par că nu au nicio legătură, atunci trebuie să cauți mai atent. Există o legătură în fiecare aspect al Universului, iar dacă înțelegi asta, îți dai seama că totul se întâmplă cu un motiv.

Legea generozității

Legea dăruirii susține că, în viață, dacă oferi, primești. Dacă tu nu îi ajuți pe ceilalți, dacă nu deschizi ușile care stau în puterea ta să se deschidă, atunci nu vei primi nici tu nimic în schimb. Dacă vrei să trăiești într-o lume frumoasă, trebuie să o faci astfel.

Legea prezentului

Legea prezentului se bazează pe faptul că, dacă vrei să ai un viitor frumos, trebuie să te concentrezi pe prezent și să te desprinzi de trecut.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!