10 comedii pe care trebuie să le vezi

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 15:27

Unele filme te fac să plângi, altele te îngrozesc de-a binelea, însă doar cele mai bune comedii te fac să mori de râs. Dar, întrucât nu toţi scenariştii dau dovadă de umor…
… în filmele lor, îţi recomandăm cele mai bune filme de comedie apreciate de noi, care te vor conginge că râsul este molipsitor.

1. Un ştirist legendar: Ron Burgundy (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, 2004)

Nici nu mai este nevoie să citeşti sinopsisul dacă afli distribuţia acestui film incendiar. Will Ferrell, Christina Applegate, Jack Black şi Steve Carell sunt „tunaţi şi adunaţi” într-o redacţie de televiziune, unde fiecare îşi dispută o funcţie respectabilă şi cât mai vizibilă, de preferat la pupitrul dre ştiri.

2. Ameţit de Dragoste ( Punch-Drunk Love, 2002)

Barry Egan (Adam Sandler), şef la o companie specializată în produse de toaletă, trăieşte cu cele şapte surori ale sale care-l abuzează constant şi îi pun beţe în roate ori de câte ori acesta cunoaşte o fată drăguţă.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, după ce sună, din plictiseală, la o linie fierbinte, viaţa depresivului Barry se complică, când un escroc începe să îl şantajeze în încercarea de a stoarce ceva bani de la el.

3. Lupta cu zombi (Shaun of the Dead, 2004)

O parodie reuşită a filmelor cu zombie, filmul satirizează cu umor englezesc confruntăriile sângeroase şi tehnicile stupide de măcelărire, promovate de majoritatea producţiilor horror.

Dar pentru Shaun, luptele cu vampiri se dau în timpul liber, căci mai toată viaţa şi-o petrece în bar, alături de prietenul său cel mai bun. Unde mai pui că trebuie să o recucerească pe prietena sa, Liz.

Vezi şi alte comedii bune la care vei râde cu poftă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!