Cele mai amuzante răspunsuri date de elevi la testele școlare

De Amelia Matei pe
Atunci când nu au nici cea mai mică idee ce să scrie la testele școlare, elevii din SUA oferă răspunsuri inspirate și amuzante. Iată câteva exemple în cele ce urmează:

Citește și – Profesorul l-a întrebat de ce fiul lui lipsește de la școală. Răspunsul tatălui este ilar

Primul exemplu este cel al unui elev care a trebuit să explice pe scurt care este definiția apei solide. Fără să se complice prea tare, copilul a răspuns: gheața.

În cadrul unui test, elevii au fost rugați să completeze cuvântul lipsă, având două opțiuni. „Bărbatul… câinele”, iar opțiunile erau „lovit” și „potrivit”. Deși el știa varianta corectă, a preferat să nu o folosească. „Bărbatul a mângâiat câinele”, a scris copilul. „Nu ar trebui să lovești câinii”, a adăugat el.

La testul de istorie, elevii au fost întrebați „Ce s-a terminat în 1896?”, iar unul dintre ei a răspuns 1895.

Un altul a fost pus să enumere șase animale din zona arctică. Răspunsul lui a fost: doi urși polari și șase foci.

În cadrul unui test de matematică, elevii trebuiau să afle ipotenuza unui triunghi dreptunghic, numerotata cu „x”. În locul unui calcul aritmetic, unul dintre elevi a desenat o săgeată spre ipotenuză si a scris sugestiv „aici este x”.

Tot la un test de matematică, un elev întrebat „Ce fel de unghi este cel din imagine?”, a răspuns „un unghi drăguț”, dar nu înainte de a desena ochi și gură pe triunghiul respectiv.

O profesoară le-a dat elevilor săi următoarea cerință la o lucrare: „Faceți un desen despre cum credeți că o să arătați peste 100 de ani”. Unul dintre copii a desenat un mormânt, pentru el fiind evident faptul că nu va mai fi în viață peste 100 de ani.

Citește și – O mamă a fost chemată la școală după ce fiica ei a lovit un alt copil. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț