Ce spune despre tine felul în care ții telefonul mobil

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 14:04
Telefonul mobil a devenit un obiect de care nu ne putem lipsi în niciun moment la vieții noastre. A ajuns să ne însoțească până și la baie.

Te-ai gândit vreodată că felul în care ții telefonul arată ce fel de om ești, ce personalitate ai?

În 2013, Steven Hoober a făcut un studiu privind oamenii care își folosesc telefoanele pe stradă. A analizat 1300 de persoane și a ajuns la concluzia că există trei tipuri de oameni. 49% dintre ei țin și folosesc telefonul folosind o singură mână, 36% țin telefonul într-o mână și folosesc cealaltă mână pentru a scrie sau pentru a naviga și 15% dintre oameni folosesc ambele mâini pentru a ține și folosi telefonul mobil.

Tu cum ții telefonul mobil?

  1. Într-o singură mână
  2. Cu o mână îl țin și cu cealaltă fac browsing sau scriu
  3. Folosesc ambele mâini pentru a ține și folosi
  • Dacă ții telefonul într-o singură mână și îți folosești degetul mare pentru a atinge ecranul telefonului mobil înseamnă că ești o persoană intuitivă și perspicace. Muncești mult, ești harnic, rapid și eficient. Ai mulți prieteni care te adoră pentru creativitatea ta. Fiind o fire sociabilă iubești compania oamenilor.  Din păcate, ai tendința de a nu-ți afișa adevăratele sentimente din dorința de a nu-i răni pe ceilalți.
  • Dacă ții telefonul cu o mână și cu cealaltă folosești telefonul înseamnă că ești o persoană cu minte ascuțită și creativă. Pur și simplu știi să recunoști repede frumusețea și arta. Toți prietenii tăi vin la tine când vine vorba de modă sau decorațiuni. Uneori pari cam indecis, dar este doar o impresie pentru că atunci când iei o decizie nu-ți mai schimbi părerea sub nicio formă. Trăiești momentul și nu îți faci griji pentru viitor.
  • Dacă ții telefonul cu ambele mâini înseamnă că ești o persoană foarte curioasă și inteligentă. Te interesează orice informațiie, ești ca un aspirator, pentru tine, toată lumea asta este legată prin aceste informații, așa că poți cunoaște lumea prin micile detalii. La exterior pari o persoană independentă căruia nu îi stă nimeni și nimic în cale, dar pe dinăuntru ești o persoană fragilă, la fel ca toată lumea.

Sursa foto 123rf

Citește și Relația ta scârțâie? Telefonul e de vină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!