Ce obiecte ciudate au cerut artiștii anul acesta la Untold și Neversea. Timmy Trumpet a vrut un mijloc de transport… neașteptat

De Unica.ro, pe
Timothy Jude Smith. Probabil numele acesta nu inseamna nimic pentru tine. Incercam altfel: TYMMY TRUMPET?! E clar ca multi stiu cine este personajul cu trompeta care si-a facut loc in prima liga a industriei Electronic Dance Music, dar e si mai clar ca este imposibil sa fii atat de NEBUN! Este singurul care reuseste sa aduca sampania, vodka, trompeta si frenezia la fiecare eveniment la care participa.

Trumpet, australian la origini, este frumosul nebun al sound-ului big-room; e tipul care genereaza delir in mainstage cu o combinatie de progressive house dinamic si instrumentul pe care-l foloseste, trompeta, la care canta de la varsta de 4 ani.

A intrat la Conservator in Sydney, dar a fost exmatriculat pentru o farsa (Pe cine mira?). A continuat studiile la o scoala publica si si-a descoperit interesul pentru muzica dance. E un tip cu o energie ireala si de aceea a tot experimentat, pana in 2001 cand a descoperit combinatia ideala: DJ-ing-ul si trompeta.

Din acest punct devine favoritul cluburilor din Ibiza pana in Londra si lanseaza piese care au intrat in TOP 10 Aria Club Chart.

Cand ajunge in mainstage-ul marilor festivaluri se simte cel mai bine, asa a fost si la editia aniversara UNTOLD; Timmy Trumpet e frumos de nebun pe scena si inainte de a intra pe scena. Dar, ca de fiecare data, surprinde pe toată lumea.

Inainte de a urca pe scena principala a cerut sa se plimbe cu un carucior de supermarket, cu un pahar de sampanie in mana, cu oameni pregatiti sa preia paharul in momentul in care apareau obstacole… cerere firesca pentru tipul care si-a spart in cap o sticla de vodka facuta din zahar, nu-i asa?

Timmy Trumpet la Untold 2019

Altfel, recent, Timmy Trumpet si bunul sau prieten Steve Aoki au lansat cea mai asteptata colaborare din aceasta vara: „HAVA”, piesa care a fost highlight in set-urile celor doi, atat la Neversea cat si in mainstage-ul Untold 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!